My Week in Photos Maart 2 (laatste MWIP?)

Mijn excuses voor de wat latere MWIP, maar ik krijg het niet voor elkaar om dit op een vast tijdstip te posten. Heel eerlijk? Ondanks dat jullie weten dat dit zo is, vind ik dit niet fijn en ik heb mijn twijfels of ik MWIP in deze vorm door moet laten gaan. Ik had weer een drukke week en ik neem je mee aan de hand van foto’s, kijk je mee?

Vrijdag

Ik experimenteerde in de keuken op vrijdag en dat beviel Jeff niet haha. Ik vond het wel oké, maar kreeg achteraf wel buikpijn, dus dat wordt geen herhaling denk ik.

Zaterdag

Op zaterdag hielden we een Supernatural marathon. We hadden het al een tijdje niet gekeken en nu hadden we dus een heleboel afleveringen om in één keer te kunnen kijken. Ook stiekem wel leuk.

Zondag

We aten een lekkere ovenschotel.

Verder las ik nog in Treasure Island van Robert Louis Stevenson. Ik heb hem inmiddels uitgelezen en vond hem wel leuk, maar niet zo heel indrukwekkend eigenlijk. Ik had door alle grote verhalen er iets meer van verwacht (misschien is dat ook wel mijn eigen schuld).

Maandag

Dinner was simpel maar lekker op de maandag.

Dinsdag

Ik moest er op dinsdag zoals altijd vroeg uit met als gevolg dat ik die nacht totaal niet goed sliep. Op de een of andere manier slaap ik bijna altijd slecht als ik weet dat ik er vroeg uit moet, zeker als het de eerste keer in een paar dagen is dat ik er vroeg uit moet.  Die avond was ik dan ook wel wat moe, maar alsnog speelde ik nog even The Witcher. 

Woensdag

Ik gaf weer gewoon les en was best moe daarna. Gelukkig had ik dat al heel slim ingecalculeerd met het avondeten.

Ik maakte namelijk het bovenstaande gerecht. Lekker, simpel én snel. Het moeilijkste onderdeel is het vullen van het stokbrood zonder te knoeien.

Donderdag

En nu ontdek ik dat ik helemaal geen foto’s meer heb gemaakt hierna. Oeps! Nu moet ik ook zeggen dat ik donderdag té moe was om nog veel te doen na het lesgeven. Ik was eerst al op de bank in slaap gevallen en ik ging ook vroeg naar bed.

Vrijdag

Nu ik dit schrijf is het vrijdagavond en ik ben net weer thuis van uni. Het was erg leuk, maar ik ben nog steeds moe van de week, maar ik wil stug niet vroeg naar bed vandaag haha. Het is namelijk weekend en hoewel ik gigantisch veel moet doen, wil ik gaan genieten.

Ik verwacht dat ik dit weekend vooral heel veel aan het leren zal zijn, aangezien ik maandag een belangrijk examen heb en verder heb ik ook een heleboel leuke pakketjes ontvangen met producten die ik maar al te graag wil gaan reviewen. Als ik daarnaast het dan ook nog ga redden om het boek dat ik nu lees (Rise of a Merchant Prince van Raymond E. Feist) uit te lezen en wat te gamen, ben ik tevreden. Jeff moet nog werken op zaterdag, dus ik denk dat het een rustig weekend gaat worden voor ons.

Stoppen met MWIP?

Zoals ik al aangaf in de introductie; ik twijfel heel erg of ik MWIP nog wel moet blijven posten op deze manier. Ik merk dat ik het minder leuk ben gaan vinden om dit artikel te schrijven. Hiervoor heb ik eigenlijk drie redenen 1) ik heb het gevoel dat ik mijzelf vooral aan het herhalen ben (lees: vaak foto’s van hetzelfde soort dingen), 2) ik vind het artikel kwalitatief gezien niet hoog genoeg en 3) het levert mij veel stress op nu ik niet meer een vaste dag heb waarop ik tijd/energie heb om het te schrijven.  Ik dacht dat dit laatste kon worden verholpen door MWIP op vrijdag óf zaterdag te gaan posten, maar eerlijk? Die andere twee redenen maken denk ik dat meer vrijheid om het in te plannen niet helpt.

Ik wil het dus anders gaan doen. Ik weet dat MWIP door velen van jullie wordt gelezen en ik heb daarom hier ook best lang over getwijfeld. Want ik wil je niet zomaar MWIP ontzeggen als je het leuk vindt om te lezen. Toch moet ik hierin ook naar mijzelf luisteren. Daarom heb ik besloten nog wel een artikel te willen posten over mijn week, maar dit wordt geen MWIP in chronologische volgorde. Het wordt iets vrijer, zodat ik het ook niet per se de dag voordat (of op de dag dat) het online komt moet schrijven en ik wil van het concept van de dagen van de week afgaan af.

Het is mij nog niet helemaal duidelijk wat ik nu precies wil gaan doen, maar ik heb wel ideeën. Ik zit tot nu toe vooral te denken om een soort highlights van de week te combineren met een stukje currently … Dan kan ik een aantal mooie hoogtepunten uit mijn week uitlichten en daarnaast delen wat ik op dat moment lees, aan het testen ben voor de blog etc. Ik hoop dat dit jullie aan zal spreken! Ik heb er zelf in ieder geval heel veel zin in om dit om te gaan gooien. Tips, ideeën en suggesties zijn heel erg welkom!

Wat zou jij graag in de nieuwe MWIP-achtige rubriek willen zien?

You may also like

10 reacties

 1. Gek is dat, ik slaap ook altijd slecht als ik weet dat ik heel vroeg op moet. Je nieuwe ideeën voor de MWIP rubriek klinken al goed, je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt. Liefs.x

 2. Gewoon lekker zelf beslissen of je verder wilt gaan ermee of niet. De echte trouwe lezers snappen dat. Je moet plezier hebben in wat je doet toch ;-)!

  Groetjes,
  Faye

 3. Aaah dat broodje ziet er echt lekker uit! Jammer dat je wilt stoppen met MWIP, maar ik snap je wel! Gewoon doen waar je je goed bij voelt. Liefs

 4. Jammer ik snap je zeker wel. Misschien kun je anders een foto diary doen ipv mwip. Dan herhaal je vaak minder en dan is het artikel iets meer van kwaliteit. Alhoewel ik deze artikelen ook van kwaliteit vind ;).

 5. Wat ziet dat broodje er lekker uit! Super jammer dat je wilt stoppen met MWIP, ik snap het wel, maar ik vind het altijd super leuk om te zien..
  Fijn weekend <3
  Veel liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *