My Week in Photos Maart 3

Afgelopen week ben ik erg druk geweest voor uni en daarom kan het zijn dat ik af en toe wat minder aanwezig was op social media. Hopelijk was dit niet te opvallend. Ik heb gelukkig wel weer een aantal foto’s van mijn week verzameld, dus kijk je mee naar mijn week?

MWIP Maart 3

MWIP Maart 2 makeup fri

Friday’s MOTD.

MWIP Maart 2 food fri

Op vrijdag maakte ik weer eens een Mexicaanse rijstovenschotel.

MWIP Maart 2 makeup sat

Op zaterdag deelde ik deze selfie. Verder maakte ik eigenlijk niet zoveel foto’s; alleen het avondeten heb ik nog op de foto gezet.

MWIP Maart 2 food sat

Verder hebben we het zaterdagavond rustig aan gedaan, aangezien Jeff nog ziek was.

MWIP Maart 2 makeup sun

Make-up van zondag.

MWIP Maart 2 sun snap 1

Ik lunchte met een broodje die dag, dat is altijd het voordeel van als we de weekboodschappen doen.

MWIP Maart 2 food mon

Die avond had ik lasagne gemaakt voor twee dagen.

MWIP Maart 2 mon snap 1

Na een rustig weekend, moest ik op maandag weer aan de bak voor school. Ik had er totaal geen zin in, maar heb uiteindelijk overdag alleen al zo’n acht uur aangewerkt. Daarna was ik vanzelfsprekend helemaal gaar.

Ik had alleen nog zo’n stressgevoel en wist dat ik nog maar een klein beetje hoefde te doen, dus heb ik het ‘s avonds toch nog maar afgemaakt.

MWIP Maart 2 mon snap 2

Daarna als beloning The Vampire Diaries kijken.

MWIP Maart 2 makeup tues

Op dinsdag ging ik langs de uni om mijn herkansing in te leveren. Ik droeg de bovenstaande make-up.

MWIP Maart 2 lunch tues

Omdat het al twee uur was toen ik de trein terugnam en ik nog even centrum in wilde, besloot ik op het station maar even wat te eten te halen. Dit vind ik wel heel lekker, alleen had ik buikpijn, dus ik kreeg het niet op. Gelukkig ging dat later weer een beetje weg.

MWIP Maart 2 makeup wed

Make-up van woensdag.

MWIP Maart 2 wed snap 1

Ik ging aan de slag voor mijn scriptie. Door de herkansing die tussendoor kwam en feedback die wat later kwam, loop ik inmiddels al drie weken achter op mijn schema, dus ik moet echt even een inhaalslag gaan maken, zodat ik straks op het eind wel tijd heb voor revision.

MWIP Maart 2 wed snap 2

Behalve voor mijn scriptie, ging ik ook bezig voor mijn blog. Dat is op het moment ook best wel druk zo erbij, maar ik hoop dat ik door niet teveel andere afspraken en events te plannen, dat ik het kan blijven combineren zoals ik het nu doe.

MWIP Maart 2 food wed

Die avond aten we verse pasta, maar het was niet zo’n succes als anders en we hebben ons bord niet leeg gekregen.

Nu ik dit schrijf is het donderdagmiddag. Ik heb vanmorgen al een uitgebreid boodschappenlijstje gemaakt voor dit weekend, aangezien ik zondag alvast mijn verjaardag voor familie vier. Zo meteen maak ik nog even een artikel af voor de blog en dan ga ik bezig met mijn scriptie. Het valt mij nu even nog best wel zwaar, vooral omdat ik overal zin in heb, behalve in schoolwerk, maar als ik er eenmaal mee bezig ben vind ik het gelukkig wel heel interessant.

Hoe is het met jou?

You may also like

26 reacties

  1. Wauw die Mexicaanse rijstovenschotel ziet er heeeerlijk uit! Heb je misschien ergens een receptje of zomaar bedacht? Veel succes met je scriptie ♥

  2. Lasagne gemaakt voor twee dagen dat is handig en verstandig. Ik vind het soms ook vermoeiend om iedere dag eten te maken. Wel goed dat je toch schoolwerk maar afmaakt, ik snap de stress gevoel wel als het niet af is.

  3. Die mexicaanse rijstoverschotel ziet er inderdaad leker uit. Vreselijk is dat he een scriptie. Ik had het op tijd ingeleverd maar moet nu op een paar dagen dat helemaal herwerken. Pfff

  4. Druk maak leuk weekje! Die verse pasta had ik laatst ook en viel erg tegen, smaakte heel chemisch ouzo jammer genoeg. Succes met je scriptie!

  5. Wat goed dat je zo hard voor je herkansing werkt. Hopen dat je het dit keer wel gehaald hebt. Ik kom regelmatig bij de AH to go, maar de kebab heb ik nog nooit geprobeerd. Is het een aanrader?

  6. Leuke foto’s vooral je selfie en je lunch. Vervelend van de herkansing. Heel veel succes met de herkansing. Komt goed. Ik moet ook binnen twee weken mijn scriptie inleveren. Hopelijk word die van mij goedgekeurd.

  7. ahwww veel succes met je onderzoek, vind het erg knap van je dat je toch 8+ uur hebt gewerkt, hoor!

    En heel veel plezier zondag en succes met de voorbereidingen, dat komt vast goed -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *