My Week in Photos November 3

Het is weer tijd voor een nieuwe MWIP. Afgelopen week was het erg leuk op stage, heb ik veel gelezen en helaas werd ik ook ziek. Vandaar dan ook dat er gister geen artikel online stond, zoals je op mijn Instagram al hebt kunnen lezen. Kijk je mee naar mijn week?

mwip-november-3

Vrijdag

MWIP November 3 fri snap

Vrijdagavond begon ik mijn weekend lekker met een kopje glühwein en Carmilla van J. Sheridan Le Fanu. Ik heb hem inmiddels uit (het is ook maar een dun boek) en ik vond hem leuk, hoewel dat woord niet echt bij de inhoud van het boek past; het gaat over vampieren.

Zaterdag

dsc_02961

Ik maakte die dag een supersimpele maaltijd.

MWIP November 3 sat snap

En die avond keken we de nieuwe aflevering van Gotham. Ik vind deze serie zeker een aanrader. Ik merkte op zaterdagavond al dat ik iets keelpijn kreeg, maar dacht dat ik gewoon te weinig had gedronken. Later die week bleek er wat anders aan de hand te zijn.

Zondag

Ook zondag was een vrij rustige dag. Die dag deden we de boodschappen en ik maakte die avond kipkluifjes uit de oven. Het idee was leuk, maar Jeff was er toch niet zo’n fan van. Ik vond het op zich wel lekker, maar ik vind supermarktkip eigenlijk gewoon niet te pruimen. Het is dat het nu ik nog studeer duur is om fatsoenlijke kwaliteit te halen, maar eigenlijk zou ik dat wel liever willen.

Maandag

MWIP November 3 mon

Eindelijk keken we dan de nieuwe Supernatural op maandagavond. Ik kan daar altijd naar uitkijken.

snapchat-1049652254

Ook las ik in een nieuw boek; A Darker Shade of Magic. Deze heb ik best snel uitgelezen. Ik denk dat hier nog een volledige review van online gaat komen.

Dinsdag

Van dinsdag heb ik verder geen foto’s. Die dag was ik behoorlijk slecht te pas. Ik merkte echt dat ik ziek werd en die avond bestelden we maar eten, omdat ik niet zo lang op mijn benen kon staan.

Woensdag

Tja, ik moet toch naar stage en ik ging er woensdag dan ook maar naar toe. Op stage heb ik het gelukkig volgehouden, maar toen ik thuiskwam stortte ik in. Ik kon het dan ook niet opbrengen om die avond nog een artikel te schrijven voor de donderdag.

dsc_03061

Die avond maakte ik een vegetarische ovenschotel. Het scheelt dat ik daar niet zo lang bij hoefde te staan. Ik ging voor mijn doen extreem vroeg naar bed.

Donderdag

Nu ik dit schrijf is het donderdag en mijn stage zit er voor deze week alweer op. Ik ben nog steeds niet heel goed te pas qua dat ik nog wat snotterig ben en keelpijn heb en moet hoesten, maar gelukkig gaat het verder wel wat beter. Mijn humeur is in ieder geval heel goed en dat scheelt toch al wel heel wat. Vandaag heb ik de eerste les van mijn zelfgemaakte lessenreeks gegeven (deze gaat over Animal Farm van Orwell) en ik vond echt dat de klas leuk reageerde en mijn begeleider ook. Ook vind ik het gewoon heel erg leuk om literatuur te onderwijzen, dat is denk ik stiekem wel mijn favoriete onderdeel van het Engels (ik heb niet voor niets Engelse Letterkunde gestudeerd).

Morgen ga ik bezig voor uni en de lesplanning voor stage, maar daarnaast ga ik ook aan het werk voor de blog. Ik hoop dat ik het ga redden om volgende week wel gewoon mijn blogplanning aan te kunnen houden. Verder hebben we tot nu toe nog niet echt plannen voor het weekend gemaakt, maar eerlijk is eerlijk: ik ben toch nog wel verkouden en wil niet dat ik mij ziek ga moeten melden, dus rustig aandoen lijkt mij verstandig.

Hoe was jouw week?

You may also like

16 reacties

    1. Dank je wel! Ik lees eigenlijk altijd in de avond, zodat ik beter kan slapen (ik blijf echt de hele nacht wakker als ik op een scherm zit te kijken). Misschien dat er voor jou op die manier ook wel een dagelijks moment is dat goed uitkomt?

    1. Dank je wel! Ik heb al wel eens een recept gedeeld dat erop lijkt (en waarvan deze is afgeleid) maar als ik kijk naar de ingrediënten, zijn die inmiddels toch best wel veranderd, dus ik kan er best een keer een geupdate recept van delen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *