My Week in Photos November 4

Deze week stond voor mij in het teken van een deadline voor uni, maar daar was ik gelukkig al bijna klaar mee, dus het ging vooral om de puntjes op de “i” zetten. Verder had ik onder andere stage en college en stond er veel lekker eten op tafel. Kijk je mee naar mijn week?

mwip-november-4

Vrijdag

MWIP November 4 fri snap

Met dit koude weer kan ik er echt van genieten om met een boek en een dekentje op de bank te zitten. Ik las afgelopen weekend American Gods van Neil Gaiman uit. Stiekem was ik heel trots op mijzelf, aangezien ik dit boek in oktober al op mijn TBR had staan en hem toen heb overgeslagen omdat ik A Game of Thrones wilde lezen. Achteraf gezien ben ik blij dat ik American Gods heb gelezen, want het was een leuk boek!

Zaterdag

MWIP November 4 fri dinner

Laten we de foodfoto’s maar beginnen met de minst mooie van allemaal. Het maken van mooie foto’s is toch een stuk lastiger nu het elke keer al donker is als we gaan eten. We aten verse ravioli met groente en saus.

MWIP November 4 sat snap

Die avond keken Jeff en ik naar de nieuwe aflevering van Gotham. Het blijft spannend.

Zondag

MWIP November 4 sun snap

Zondag kon ik pas laat lunchen, omdat we pas laat terug waren van het boodschappen doen, maar mijn lunch was wel heel lekker gelukkig. Ik ben ook gewoon verwend in dat opzicht; ik vind het leuk om tijdens het boodschappen doen een broodje of iets uit te kiezen. Verder eet ik eigenlijk nooit broodjes, maar alleen bruin brood, salade of een wrap voor lunch, dus dan is het heel leuk om af en toe iets anders te eten.

MWIP November 4 sun dinner

Die avond aten we een broccolischotel. Ik had voor die week maar even snel een boodschappenlijstje in elkaar geflanst en dan krijg je dat je toch snel terugvalt op recepten waarvan je weet dat ze lekker zijn.

Maandag

MWIP November 4 mon dinner

We begonnen de week met een badass Mexicaanse rijstovenschotel.

Dinsdag

MWIP November 4 tues dinner

Dinsdag maakte ik wraps. Ik had die dag eerst stage en daarna werkte ik aan de deadline die ik al eerder noemde. Het ging om een lessenreeks met daarbij een uitgebreid verslag met verantwoording en dergelijke. Nu had ik mijn bronnen voor mijn gevoel nog niet goed genoeg op orde (ik heb de neiging om common sense als autoriteit te gebruiken, maar ik denk dat ze toch liever wetenschappers geciteerd zien op uni). Ik had er totaal geen zin in om  dit aan te passen, maar ik wil graag een mooi cijfer halen, dus heb ik mijzelf er toch maar toe gezet. Die avond was het in principe af, alleen de spelling moest nog even worden gecorrigeerd. (Dat doe ik altijd op een later moment, omdat ik als ik net bezig ben geweest ik nooit ziet wat ik fout heb gedaan).

MWIP November 4 tues snap

Die avond speelde ik verder met Pokémon Omega Ruby op mijn Nintendo. Jeff en ik hadden Sun en Moon die woensdag zijn uitgekomen gepre-ordered en ik wilde wel klaar zijn tegen die tijd. Zijn er meer van jullie die Sun of Moon hebben besteld?

Woensdag

Pff, dit was een lange dag! Ik moest er al om 5.15 uur uit en dat ging niet zo goed. Ik had een ongelukje met mijn haar en het was nog even spannend of ik op tijd zou kunnen komen op stage, maar het is mij gelukt. Vervolgens kwam ik rond een uurtje of vijf weer thuis.

MWIP November 4 wed dinner

En maakte ik het avondeten. Weer iets uit de oven! Deze week was het wel vaak raak haha. Sun en Moon waren die dag binnen gekomen, dus ik ging die avond alvast aan de slag. Lang duurde dat alleen niet, want ik was gigantisch moe.

Donderdag

Nu ik dit schrijf is loopt de donderdagmiddag op zijn eind. Ik heb vandaag een toets afgenomen, de spelling van mijn lessenreeks gecontroleerd en een rapportvergadering bijgewoond (dat laatste was voor het eerst voor mij). Straks wil ik nog wat lezen en op de Nintendo bezig, maar hoe en wat precies moet ik nog even zien.

Morgen wordt een drukke dag, want ik heb nog heel veel te doen. Door de lessenreeks heb ik de lessen voor volgende week nog niet voorbereid en ook heb ik voor de blog nog niet voor uit kunnen werken. Dus dat moet sowieso gebeuren. Voor uni hebben we deze week gelukkig geen huiswerk, dus dat scheelt weer.

Hoe was jouw week?

You may also like

19 reacties

  1. Valt mij wel op dat jullie wel vaker gezellig met kaas en ovengerechten eten. Nu eet ik ook zelf wat meer hiervan, waarschijnlijk door de temperatuur en donkere dagen. Over donker en foto’s maken voor de blog daar heb ik ook last van op dit moment. American Gods, een goed boek daar maak je mij benieuwd naar. Al weet ik dat ik nooit geduld heb om zo’n boek in het Nederlands te lezen.

    1. Haha ja het is echt weer voor dat soort gerechten! Ik vind American Gods zeker een leuk boek, maar als je weinig geduld hebt om te lezen is het misschien wel wat lang (588 pagina’s). Ik heb hem in het Engels gelezen, maar hij is ook wel in het Nederlands te koop geloof ik.

  2. Het eten ziet er héérlijk uit, mmmm. En ja, ik geef je gelijk, als ik artikels bijvoorbeeld nu na lees dan doe ik dat ook eventjes erna, want inderdaad, als ik het net geschreven heb dan zie ik amper de fouten!

  3. Zo lekker allemaal weer!En wat fijn dat je nu even geen huiswerk hebt. Mijn week was ongelovelijk druk en ik ben nog steeds aan het werk. But it’s all for a good cause;)

  4. Al het eten ziet er heerlijk uit en makkelijk! Goed voor mij want ook al heb ik een kok’s diploma ik vind het toch niet meer zo leuk, haha.
    Ik heb vorige week met mijn voet tussen de deur gezeten dus ik heb niet zoveel gedaan deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *