My Week in Photos Oktober 2

Er is weer een week voorbij en dus is het tijd voor nieuwe MWIP. Nu ik dit schrijf ben ik helaas wel ziek en het valt mij vrij zwaar om achter de laptop te kruipen voor dit artikel. Uiteindelijk is het mij wel gelukt om het af te typen voor jullie. Kijk je mee naar mijn week?

mwip-oktober-2

Vrijdag

MWIP oktober 2 fri dinner

Op vrijdag bestelden we heel lui eten. Op de een of andere manier ga ik toch snel voor een kapsalon met kip haha. Ik kreeg hem alleen totaal niet ver op, ik denk omdat ik al niet heel lekker te pas was.

Zaterdag

Van zaterdag heb ik geen goed gelukte foto’s, maar het was een rustige dag.

Zondag

MWIP Oktober 2 sun snap

Op zondag lunchte ik met een lekker broodje. Dit was een meergranenbol.

Maandag

MWIP Oktober 2 mon snap

Stiekem wil ik de nieuwe Tomb Raider voor PS4 gaan kopen, maar ik heb meerdere games nog niet volledig uitgespeeld, dus wil ik eerst dat ik iets uitspeel. Ik ging daarom verder metΒ The Witcher 3.Β Ik kan niet zo heel vaak spelen (Jeff heeft zijn laptopscherm op de tv aangesloten), maar ik vind het toch nog steeds heel leuk.

Dinsdag

Van dinsdag heb ik helaas ook geen goede foto’s, maar ik maakte die avond hutspot voor twee dagen. Een dag later was ik mijzelf heel erg dankbaar.

Woensdag

Het zat er al even aan te komen, maar op woensdag ben ik vanaf stage ziek naar huis gegaan. Ik werd wakker en voelde mij ontzettend ziek. Achteraf was ik ook maar blij dat ik naar huis was gegaan, want ik heb die dag met koorts op de bank gelegen.

MWP Oktober 2 wed snap

Ik heb nog geprobeerd om wat te lezen, maar na nog geen 10 pagina’s viel ik inslaap. Een paar uur later werd ik wakker en kon ik Jeff wakker maken (hij had deze week nachtdienst).

MWIP Oktober 2 tues dinner

Ik gaf al aan dat ik mijzelf heel dankbaar was voor de hutspot die ik had gemaakt op dinsdag. Die kon ik nu op woensdag even kort opwarmen. Hiervoor hoefde ik niet lang te staan dus dat ging nog wel. Die avond ging ik vroeg naar bed.

Nu ik dit schrijf is het donderdag en ik voel mij nog steeds niet zo goed, maar het lijkt wel iets beter te gaan dan gister. Ik hoop maar dat ik snel weer helemaal beter ben.

Hoe is het met jou?

You may also like

19 reacties

  1. Wat ziet die kapsalon er lekker uit! Ik hoop dat je je al beter voelt en anders beterschap! Zelf ben ik ook helemaal niet lekker, het heerst echt volgens mij πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *