NARS Sin Blush

Al even zat ik te azen op een blush van NARS en laatst bestelde ik dan eindelijk mijn eerste NARS blush bij Sephora. Ik ging niet voor de gehypte Orgasm, maar voor Sin, een paarskleurige blush, omdat ik hier goede verhalen over had gehoord én ik gewoon te nieuwsgierig was. Kijk je mee naar mijn review?

Mijn NARS Sin Blush kwam binnen in een doosje met een uiterlijk dat vrijwel identiek is aan het doosje dat ik daar uithaalde.

NARS Blush Sin

Je krijgt 4.8 gram aan product. Dat is wel iets minder dan een MAC blush; daar zit 6 gram in. NARS is daarnaast ook iets duurder, maar persoonlijk vind ik dat geen probleem.

NARS Sin Blush package

Het doosje van de blush zelf ziet er erg chic en strak uit, alleen zul je hier wel snel vingerafdrukken en dergelijke op zien.

NARS Sin Blush open

Als je de blush opent, komt je een vrij bedreigende paarse kleur tegemoet. Ik had geen idee of mij dit zou staan, maar toch leek mij een paarse blush wel erg gaaf!

NARS Sin Blush swatch

Op de swatches vind ik Sin er al wat minder eng uitzien. De kleur is eventueel nog intenser te maken naar smaak, maar zelf vind ik dit meer dan intens genoeg bij mijn bleke huid.

NARS Sin Blush fullface

Hier zie je mij met Sin op. Met name in combinatie met een berrykleurige of paarse lipstick vind ik het een prachtige blush. Mijn lichte huid en blauwe ogen komen er helemaal mee naar voren.

NARS Sin Blush other side

De kleur is intens, maar als je hem voorzichtig aanbrengt, kan hij ook prima bij een hele lichte huid gebruikt worden. Je hebt dan maar een heel klein beetje nodig, wat de 4.8 gram die je krijgt wel een beetje goed maakt, aangezien je er dus wel heel lang mee kunt doen. Als je huid wat donkerder is, kan je gewoon wat meer aanbrengen. Ik denk dat de NARS Sin Blush op zich bij veel mensen wel mooi zal staan, zeker als je een koele ondertoon hebt.

NARS Sin Blush is te koop bij onder andere Sephora.fr voor €30,95. Dat is een flink bedrag, maar ik vind hem het geld in ieder geval waard.

Wat vind jij van de NARS Sin Blush?

You may also like

35 reacties

  1. Wat fijn dat je kleur durft te kiezen voor je eigen kleur en niet volgens de hype. De kleur staat prachtig zowel in de doos als op jouw gezicht. Goede keus!

  2. Zouden ze jou in gedachten hebben gehad? toen ze deze blush bedachten want tjonge Kirsty, alsof hij voor je gemaakt is…ben ik onder de indruk? ja dat kan je wel stellen….prachtig!

  3. Hey Kirsty,

    Deze is echt ontzettend mooi zeg! Met mijn lichte huid zal ik hem inderdaad wel lichtjes aan moeten brengen, maar ik vind de kleur echt super mooi!

    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *