Naturally Fresh That’s Heart Palette Tutorial

Vandaag heb ik weer een make-up tutorial voor je. Dit keer gebruik ik het That’s Heart Palette van BH Cosmetics. Ik ga voor een natuurlijke, frisse look.  Benieuwd naar hoe ik deze look maak? Kijk dan mee!

Voor deze look heb ik de volgende producten gebruikt:

♥ BH Cosmetics That’s Heart Palette
♥ Yves Saint Laurent Rouge Volupté in Rose Caresse
♥ Essence Lash Princess False Lash Effect mascara
♥ Essence I Love Stage Eyeshadow Base

Hoewel ik deze look niet specifiek als back to school look heb gemaakt, is dit wel echt een look die erg geschikt is om naar school of naar je werk te dragen; hij is niet té opvallend, maar toch verzorgd.

Wat vind jij van mijn look?

You may also like

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *