New in: items van Miss Etam

Laatst werd ik door Miss Etam benaderd met de vraag of ik wat uit zou willen zoeken in hun webshop. In eerste instantie twijfelde ik, maar na een kijkje te hebben genomen in de webshop en ik een aantal gave items zag, werd ik toch heel enthousiast. Vandaag laat ik je mijn nieuwe aanwinsten zien! 

Bij Miss Etam dacht ik niet meteen aan kleding die mij als 22-jarig meisje aan zou spreken. In eerste instantie dacht ik bij dit merk vooral aan kleding voor  (aanstaande) moeders. Ik denk dat ik niet de enige ben met dat beeld en daarom leek het mij dan ook een goed idee om te laten zien dat dit beeld niet helemaal klopt. Natuurlijk verkoopt Miss Etam leuke kleding voor (aanstaande) moeders, maar ook voor iemand als mij is er echt wel wat leuks te vinden! Na een beetje rond te hebben gekeken in de webshop kwam ik hier achter en besloot ik dat ik wel graag een aantal items wilde uitproberen. Het enige waar ik mij wel een beetje zorgen om maakte was hoe de maten uit zouden vallen. Ik ben namelijk vrij klein en smal en bij mij valt kleding gewoon snel te groot. Gelukkig viel dit achteraf heel erg mee! Kijk snel mee naar de foto’s!

Collage items Miss Etam

Hierboven zie je de items die ik heb uitgekozen. Ik koos voor een zwarte peplum top, een blauwe tregging en sneakersokken met een mooie print. De top koos ik uit omdat ik al bijna een jaar een peplum top wil en dit exemplaar sprak mij meteen erg aan. De tregging leek mij wel fijn om te hebben, omdat dit nét iets dikker is van stof als een legging en je hem in principe dus wél als broek kunt dragen waar je dat bij een legging vaak beter niet kunt doen doordat deze vaak iets doorschijnend zijn. De sokken vond ik gewoon supercute! Ik heb de laatste tijd iets met dierenprints; vooral de panterprint spreekt mij ineens erg aan.

Omdat het mij wel zo leuk leek om de kleding te laten zien als ik het echt aanheb, heb ik mijn vriend heel lief aangekeken en heeft hij een aantal outfitfoto’s van me gemaakt. (Believe me zelf outfitfoto’s maken is niet aan mij besteed; ik kan het gewoon niet.) De foto’s zijn trouwens binnen gemaakt (ons balkon leek ons te klein om foto’s op te maken), dus het kan zijn dat de belichting daardoor wat kunstmatig overkomt.

Miss Etam collage

Ik heb de top met de tregging gecombineerd. Ik vind het eigenlijk wel een hele leuke combinatie. De top valt bij mij een beetje aan de losse kant, maar de tregging zit werkelijk perfect. Dat de top iets wijder valt vind ik eigenlijk ook niet zo erg. Hij valt naar mijn mening niet dusdanig wijd dat het niet mooi meer is. En tja, bij mijn taille zit eigenlijk alles altijd wel ietsjes te los.

Outfit foto's Miss Etam collage

Helaas kun je de sokken niet zien omdat ik laarsjes aan had, maar ik denk ook niet dat dat het interessantste deel is; sokken zitten altijd wel goed. Ik moet zeggen dat ik echt positief verrast ben door de kleding die ik heb mogen bestellen bij Miss Etam. De tregging zit heerlijk en past ook precies. Ik bestelde deze blauwe tregging hier. Ik koos voor maat S. Hij is nu in de aanbieding voor slechts €10,- wat natuurlijk lekker goedkoop is.  De peplum top bestelde ik ook in maat S en deze kost €29,99. De sokken kostten €4,99 en zijn verkrijgbaar in één maat. Ik wil daar nog even bij zeggen dat er op de verpakking zelf maat 35-42 staat. Bij mij zitten ze prima en ik heb over het algemeen genomen maat 39.

Al met al ben ik erg blij met mijn leuke nieuwe kledingstukken van Miss Etam! Ik had het van tevoren niet meteen verwacht, maar ze verkopen zeker ook leuke items voor wat jongere meiden als mij! Nu verkopen ze ook leuke kleding voor als je een maatje meer hebt, zwanger bent, maar ook voor de gemiddelde maten en korte en lange maten hebben ze in hun assortiment zitten.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinsten? Kopen jullie wel eens iets bij Miss Etam?

You may also like

40 reacties

  1. Ik vind je top echt heel erg leuk zeg! 😀 Lekker vrolijk en hij is inderdaad niet veel te wijd, ik vind het wel mooi! 😀 De sokken vind ik trouwens ook leuk, lekker vrolijk haha

  2. Wat leuk! Ik vind Miss Etam ook juist heel modern, eerder dacht ik altijd dat het voor “oude wijven” was, maar dat is helemaal niet zo. Ze hebben heel veel variatie. Ik vind de peplum top heel tof, zoiets wil ik zelf ook nog eens kopen:)

  3. Wat leuk dat je benaderd bent, Miss Etam is lang niet zo oubollig als we soms kunnen denken. Ik dacht altijd: Nee, Miss Etam is voor mijn moeder. Maar de spijkerbroeken van de Miss Etam zitten echt onwijs lekker als je wat steviger bent, I love it.

  4. Jee, wat staat die top je goed, zeg! Echt een prachtig kledingstuk 😀 . Ook vind ik de sokken heel leuk. Haha, wat hebben ze een leuk kleurtje en een leuk printje!

    Xjes Femke

  5. Wat ‘n toffe items 🙂 ik had dat idee van miss etam ook, meer voor ouderen en idd zwangeren. Ze hebben toch wel echt leuke dingen 🙂 binnenkort even window shoppen bij miss etam 😉

  6. Oh wat een leuke post en je foto’s met je nieuwe peplumshirt aan vind ik echt geweldig 😀 wat staat het je goed en wat zie je er leuk uit!! Zeker geslaagd zou ik zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *