New in: studded black bag

Een tijdje terug won ik shoptegoed bij Lizzy en mocht ik bij BN Fashionstore iets uitzoeken. Ik ging voor een zwarte tas met studs. Vandaag laat ik hem aan jullie zien en vertel ik of hij aan mijn verwachtingen voldoet. Lees snel verder! 

Ik vond de tas meteen superleuk, omdat er studs opzitten. Ik houd wel van details en ook dit sprak mij erg aan. Wat ik wel een minpunt vond is dat er niet vermeld werd in de webshop hoe groot de tas precies is. Het was voor mij daarom wel een beetje een gok of hij qua grootte goed zou zijn; ik zocht nog een nieuw uitgaanstasje en die moet natuurlijk niet té groot zijn.

Studded black bag

Toen de tas binnenkwam had ik in eerste instantie een beetje gemengde gevoelens; hij is veel groter dan ik had verwacht. Niet dat hij gigantisch groot is,  maar hij is ook niet zo klein als mijn andere uitgaanstasjes.

Studded black bag wear

Hierboven zie je mij met de tas om. Ik ben vrij klein dus misschien dat hij daardoor nog wat groter lijkt, maar hij is dus in ieder geval niet superklein. In eerste instantie vond ik dat wel minder, maar uiteindelijk is het ook wel handig omdat je meer spullen mee kunt nemen in je tas. Helemaal als ik dit weekend op de Zwarte Cross ben lijkt het mij erg handig; hier past bijvoorbeeld wél zonnebrandcrème in en in mijn kleinere tasjes past dat niet.

Studded black bag inside 2

De binnenkant van de tas bevat twee vakjes waar je wat in kunt doen en één vakje (die zie je hierboven) dat je kunt afsluiten met een rits. Voor mij is dit wel echt een must, omdat ik onder andere mijn ID kaart en huissleutels graag veilig in een afgesloten vakje opberg. Op die manier kunnen deze belangrijke dingen niet zomaar uit mijn tas vallen als ik er even snel iets uit wil halen.

Studded black bag inside

De andere twee vakjes die in de tas zitten, zie je hierboven. Deze zal ik vooral gaan gebruiken om mijn lippenbalsem in te doen. Dit heb ik al geprobeerd en ik vind het echt superhandig omdat je balsem niet ergens onderin je tas komt te liggen en je dus niet hoeft te zoeken.

Studded black bag cord

Eigenlijk ben ik al met al wel heel blij met deze tas! Ik wil bij deze Lizzy nogmaals heel erg bedanken!

Deze studded black bag €25,- te koop bij BN Fashionstore.

Wat vind jij van mijn nieuwe tas?

You may also like

44 reacties

  1. Stoere tas en inderdaad best groot. Portemonnee stop ik altijd in een sluitbaar vakje, zeker als het plan is om naar een drukke plek te gaan waar veel pickpocketters werken.

  2. Wat leuk dat je een tas hebt besteld van het gewonnen shoptegoed! Ik vind hem enorm gaaf met de studs! <3 Heel veel plezier ermee! En graag gedaan!

  3. Wat een mooie tas! Ik vind het een prima formaat, maar ik ben wat meer van de grotere tassen. Ik heb al wel kleine tasjes, maar op een of andere manier past mijn spul er nooit allemaal in, haha! Alvast veel plezier op de Zwarte Cross, trouwens!

  4. Woeh, echt wel een statement bag! En al die zakjes en ritsen in de tas zijn inderdaad heel handig. Ik moet altijd een minuut in mijn tas grabbelen vooraleer ik vast heb wat ik zoek 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *