NOTD: Caviar & Feathers

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik geen held met nailart. Toch vind ik wel leuk om zo af en toe een NOTD te maken en dan een beetje te experimenteren. Voor vandaag heb ik dat gedaan met caviar nails en een lak met feather effect. Lees snel verder!

Soms heb je van die dagen dat je zin hebt om lekker met je nagels bezig te zijn. Zo’n dag had ik dus afgelopen week. Ik had al een tijdje van die caviar bolletjes liggen en had ook een nog ongebruikte topcoat met feather effect liggen. Uiteindelijk gebruik ik altijd meer dan ik verwacht en dit keer gebruikte ik het volgende:

– Essie After School Boy Blazer (een mooie donkerblauwe lak, klik hier voor een review).

– Merkloze caviar nail bolletjes in de kleuren donkerblauw en een soort zeegroene kleur.

– Essie Limoscene (een milky-nude kleur, klik hier voor de review).

– Essence Nail Art Special Feather Effect Topper 20 The Bees And The Birds.

Ik heb de het eerste lakje met de caviar bolletjes gecombineerd en het nude lakje van Essie met The Bees And The Birds. Ik moet zeggen dat ik het erg lastig vond om de caviar bolletjes goed op mijn nagels te krijgen, maar uiteindelijk vind ik het voor een eerste keer best goed gelukt.

Ik heb van de Essie lakjes als basis twee laagjes aangebracht en heb vervolgens de caviar bolletjes en het feather lakje van Essence aangebracht. Hieronder zie je het resultaat!

NOTD Caviar & Feathers 1

Het is misschien niet meteen de meest logische kleurencombinatie, maar ik vind het er toch wel leuk uitzien. Alleen mijn pink had wat mij betreft beter gekund, die heb ik echt drie keer opnieuw gedaan en elke keer zaten er op het bovenste stukje van mijn nagel geen bolletjes. Misschien is dit ook wel zoiets dat je vaker moet doen om er beter in te worden.

NOTD Caviar & Feathers

Hier nog een foto. Ik moet zeggen dat de caviar bolletjes niet lang bleven zitten, maar ik vind het wel een leuk effect geven, dus misschien dat ik dit nog wel vaker ga doen voor als ik bijvoorbeeld een feestje heb of iets dergelijks.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om dit soort experimentjes met mijn nagels te zien! Meestal schrijf ik vooral reviews van lakjes, maar af en toe vind ik een NOTD ook leuk om te doen. Daarnaast wil ik mij blijven ontwikkelen en vind ik het leuk om het te laten zien als ik iets doe dat voor mij nieuw is.

Wat vind jij van mijn NOTD?

You may also like

42 reacties

  1. Ziet er leuk uit! Mooi gedaan. Ik vind caviaatje balletjes altijd erg onhandig krijg ze er ook nooit mooi op en als ze zitten, zijn ze er binnen no time weer af.

  2. Stoer dat je het probeert en met ons deelt. Ik heb zelf nog nooit cavarballetjes gebruikt maar lijkt me erg moeilijk om goed aan te brengen. En aangezien ze snel loslaten is het niks voor mij.

  3. Bij mij blijven de caviar bolletjes ook niet lang zitten, dus het is echt iets om op te doen voor de dag/evenement zelf.. voordat ze eraf vallen en ik eraan ga zitten xD

  4. Die bolletjes vind ik zooo gaaf! Ik heb ook een keer van die bolletjes gehad maar ze gingen er helaas super snel af, zo zonde! Als ze lang zouden blijven zitten zou ik ze zo vaak ophebben denk ik haha!

  5. Ik vind het echt heel leuk! Zeker die feather topcoat. Normaal ben ik nooit zo gek op die topcoats, maar hier vind ik het erg chique staan! Caviar is inderdaad vrij lastig aan te brengen, maar ziet er wel enorm gaaf uit. Ik weet dat ‘ie merkloos is, maar weet je misschien waar je hem gekocht hebt (of lees ik er nu erg overheen?)? Ik vind de kleuren erg mooi!

    1. Dank je! 🙂 Ik weet niet waar die vandaan komt eerlijk gezegd, ik heb hem gewonnen bij Astrid van Sentinelli.nl, denk dat zij het je misschien wel kan vertellen!

  6. Super mooi! Ik had ergens anders gelezen dat Essence ze ook hebben, ik ga ze zo snel mogelijk kopen en in de vakantie uitproberen. Ik denk dat het ook een kwestie van oefenen is, ik weet nu al dat mijn eerste keer een mislukking wordt haha maar hé oefenen baart kunst hea.

  7. Ziet er heel leuk uit 🙂 We kunnen de hand schudden, ben zo niet handig met nailart. Lang leve de glittercoats hihi 🙂 de caviar Bolletjes heb ik ltrouwens aatst weggegooid, was zo handig geweest om t flesje waarin het zat te laten vallen. :-/ Ik vind de essence glitter topper heel mooi… <3 Je hebt sowieso hele mooie nagels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *