NOTD Emerald and Wine

Het komt niet zo vaak voor dat ik NOTD’s plaats, maar vandaag heb ik er weer een keer eentje voor jullie. Ik heb voor deze creatie twee kleuren gebruikt, namelijk smaragdgroen en een wijnrode kleur. Lees snel verder!Β 

Ik heb de volgende twee lakjes gebruikt:

– Wet ‘n Wild SaGreena the Teenage Witch

– Calvin Klein Splendid Color Red Wine

NOTD Emerald and Wine

Hier zie je de flesjes nagellak die ik heb gebruikt. Aangezien ik niet zo’n expert als het op het maken van nailarts aankomt, heb ik het vrij simpel gehouden. Ik heb trouwens voor deze kleuren gekozen omdat ik ze erg goed bij het najaar vind passen. Smaragdgroen vind ik echt een herfst/winter kleur en wijnrood vind ik ook prachtig daarvoor.

NOTD Emerald and Wine result

Hierboven zie je een foto van het resultaat. Het had nog veel strakker gekund misschien, maar ik had even plakband in huis (of nou, ja, eigenlijk weet ik niet waar ik dat heb liggen), dus mijn nagels gedeeltelijk afplakken ging niet. Waarschijnlijk kun je al wel een beetje raden hoe ik deze nailart heb gemaakt, maar voor de duidelijkheid zal ik hieronder toch nog even stap voor stap neerzetten wat ik heb gedaan:

1) Begin met schone, vetvrije nagels en breng daar een laagje basecoat op aan. Laat dit goed drogen.

2) Begin dan met de groene kleur (SaGreena the Teenage Witch) en breng daar een dun laagje van aan op de onderste helft van je nagels. Zorg dat de scheidingsrand diagonaal loopt, zodat je het schuine effect krijgt.

3) Laat de groene laag goed drogen en breng dan op de andere helft van de nagels de rode kleur (Red Wine) aan. Laat ook dit weer goed drogen.

4) Vervolgens heb ik deze stappen nog een keer herhaalt voor een goede dekking. Je kunt het eventueel afmaken met een glanzende topcoat.

NOTD Emerald and Wine 2

Ik ben zelf wel erg blij met het resultaat. Ik vind de combinatie van het groene met het rode erg leuk staan en hoewel mijn nailarts in het niet vallen als je die vergelijkt met de nailarts van echte nagellak bloggers, is het wel iets waar ikΒ af en toe graag een middagje mee bezig ben.

Wat vind jij van mijn NOTD Emerald and Wine?

You may also like

33 reacties

  1. Leuk gedaan πŸ™‚ de kleurencombinatie doet me meteen denken aan kerst.. maar dat is nog eventjes wachten xD alhoewel het totaal geen zomers weer meer is.. -_- eerst lekker nog door herfst.. en halloween πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *