NOTD: Pink & Purple Glitter

Laatst had ik zin om eens iets anders dan normaal met mijn nagels te doen. Ik had zin in glitternagellak maar kon niet één kleur kiezen. Daarom heb ik maar voor twee kleuren gekozen. Kijk snel mee naar mijn NOTD! 

Voor mijn NOTD gebruikte ik Deborah Lippmann’s Do The Mermaid en een nagellakje van Catrice uit de Luxury Lacquers collectie, genaamd Glitters Are A Girl’s Best Friend. Aangezien ik van het laatste lakje al vrij veel reviews voorbij heb zien komen leek een aparte review mij niet echt een toevoeging, maar omdat ik het zo’n leuk lakje vond wilde ik hem wel graag in een NOTD verwerken.

NOTD Glitter pink and purple

Over het lakje van Deborah Lippmann heb ik wel een review geschreven, die vind je hier. Omdat ik (nog) niet echt een nailart wonder ben werk ik als ik iets bijzonders met mijn nagels wil vooral met accentnagels of lak ik gewoon elke nagel in een andere kleur. Dit keer heb ik ervoor gekozen Do The Mermaid en Glitters Are A Girl’s Best Friend af te wisselen met elkaar. Ik ben bij mijn pink begonnen met Glitters Are A Girl’s Best Friend en heb vervolgens de nagel van  mijn ringvinger met Do The Mermaid gelakt en dit patroon zo om en om doorgezet. Dit betekent dat mijn pink, middelvinger en duim roze nagels kregen en mijn ring en wijsvinger paarse (of misschien is het wel meer lila, daar ben ik nog niet helemaal over uit). Hieronder zie je een collage van het resultaat.

NOTD pinkpurpleglitter

Ik moet zeggen dat ik het er zo wel erg schattig uit vind zien. Het is niet echt een hoogstaande nailart, maar daar ben ik nog niet zo goed in. Wel heb ik inmiddels wat spulletjes in huis om daar ook een keer mee aan de slag te gaan, dus wie weet zie je hier in de toekomst wel iets ingewikkeldere creaties op mijn nagels voorbij komen!

Van Do The Mermaid heb je al kunnen lezen hoe de dekking en dergelijke is, maar van Glitters Are A Girl’s Best Friend heb ik geen review geschreven en daarom wil ik de dekking en kwaliteit nog even een beetje beschrijven hier. Op het flesje staat dat het een lakje is dat met twee laagjes dekt en daar heeft Catrice niets aan gelogen; Glitters Are A Girl’s Best Friend dekt perfect met twee laagjes. Het lakken gaat ook gewoon prima en ik moet zeggen dat dit tot nu toe wel echt mijn beste Catrice lakje is. Meestal vind ik de nagellak van Catrice wel oké maar niet supergoed van kwaliteit, maar deze is wel erg fijn! Heel lang blijft de lak alleen niet zitten; bij mij hield hij het nog geen twee dagen vol. Al met al vind ik het wel een prima lakje en zeker in deze combinatie met Do The Mermaid vind ik hem erg leuk!

Wat vind jij van deze NOTD?

You may also like

36 reacties

  1. Wat een leuk creatief idee, om twee prachtige kleurtjes af te wisselen! Het resultaat ziet er heel leuk uit, zeker de moeite waard. Zelf zou ik het dan denk ik met roze en mintgroen doen, dat zijn zulke leuke lente kleurtjes! Dat Catrice lakje klinkt goed qua dekking, fijn dat hij je goed bevalt.

    Xjes Femke

  2. Ik vind de kleurtjes en het effect heel erg mooi! Ik vind de catrice lakjes persoonlijk altijd wel fijn. Van Deborah Lipmann heb ik nog nooit iets geprobeerd.
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *