Novexpert Vitamine C Booster

Novexpert is een merk dat bedacht werd door Franse onderzoekers en doktoren op het gebied van huidveroudering. Nu denk je misschien: maar wat moet jij als 23-jarige daarmee? Nou, het product dat ik vandaag review is ook voor iemand van 23 geschikt. Ik stel je voor aan de Novexpert Vitamine C Booster!

Tijdens het Ici Paris event dat al een hele tijd terug plaatsvond, maakte ik kennis met de Vitamine C Booster van Novexpert. Ik was meteen erg benieuwd, aangezien ik iemand ben van het motto “voorkomen is beter dan genezen” en dit vind ik dan ook zeker van toepassing als het op de huid aankomt.Novexpert Vitamine C Booster

Hierboven zie je de verpakking die om het product heen zit. Het zit goed verpakt. (De Anglist in mij ziet trouwens een spelfout in “powerfull”, maar dat zullen we Novexpert maar moeten vergeven, omdat dat eigenlijk niks zegt over de kwaliteit van het product. Ik zal verder mijn taalnazi modus dan ook uitzetten tijdens het schrijven van dit artikel en mijn correcties voor mijzelf houden omdat dit niet relevant is verder.)

Novexpert Vitamine C Booster info

Dit product is ontwikkeld door Dr. Colletta, zoals aangegeven staat op de verpakking.

Novexpert Vitamine C Booster info2

Het product is geschikt voor alle huidtypes en kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruikt worden samen met je dag/nachtcrème of gewoon op zichzelf. Ik heb de Vitamine C Booster elke avond gebruikt, zowel met als zonder mijn nachtcrème om te kijken of dat veel verschil maakt. Zelf geef ik er de voorkeur aan om er wel een nachtcrème bij te gebruiken, omdat mijn huid anders wat droog wordt.

Novexpert Vitamine C Booster package two

In de verpakking zit nog een verpakking. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel even na moest denken over hoe ik alles uit moest pakken, maar eigenlijk is het best simpel.

Novexpert Vitamine C Booster ingredients

De ingrediënten.

Novexpert Vitamine C Booster package

En dit is dan de uiteindelijke verpakking van de Novexpert Vitamine C Booster. De kleur die je in het flesje ziet, komt overheen met het product.

Novexpert Vitamine C Booster structure

Het product heeft een frisse en lichte substantie en voelt heerlijk aan op de huid. Het voelt zelfs een beetje verkoelend aan. De geur is ook erg lekker en doet mij aan citrus denken. Of het ook echt wat doet voor mijn huid? Ja, ik heb het idee van wel. Ik zie geen grote verschillen in de zin van dat ik deze vast zou kunnen leggen op voor en na-foto’s, maar ik heb wel het idee dat mijn huid blij wordt van de Vitamine C Booster. Mijn huid lijkt nét iets meer te stralen en ziet er iets frisser uit.

Novexpert Vitamine C Booster last photo

Al met al ben ik wel erg tevreden met de Novexpert Vitamine C Booster. Het is voor mijn huid geen wondermiddel, maar het doet zeker wel wat en mijn huid reageert er goed op. Ik weet niet of ik het mij verbeeld, maar ik heb ook het idee dat rode vlekjes sneller wegtrekken en mijn huid sneller herstelt van bijvoorbeeld een puistje. Als je nog opzoek bent naar een fijn serum dat je huid een boost geeft, kan ik dit product dan ook zeker aanraden. Er is alleen één minpunt: het is niet bepaald een budgetproduct met een prijs van €64,95 en niet iedereen heeft even veel geld over voor zijn/haar huidverzorging. Zelf investeer ik wel graag in mijn huidverzorging, omdat mijn huid nu eenmaal niet overal goed op reageert, maar ik kan mij voorstellen dat je met een makkelijke huid misschien sneller voor een budgetoptie gaat.

Tip: vanaf 13 juli is  het serum gedurende vier weken in de aanbieding en kost dan nog maar €55,-! Dat scheelt toch weer!

Novexpert is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Kende jij Novexpert al?

You may also like

24 reacties

 1. Ik ken het product niet, maar de prijs alleen al schrikt me behoorlijk af en zeker in combinatie met dat hij geen wonderen verricht zou ik hem niet snel aanschaffen.

 2. Zo de prijs liegt er niet om! Ik zal dan persoonlijk eerst een tester willen proberen voordat ik zoiets koop. Verder klinkt het wel als een fijne serum!

  1. Ik probeer het liefst ook van tevoren een tester inderdaad als het product wat prijziger is, dan weet je zeker of het voor jouw huid gaat werken 🙂

 3. Ziet er interessant uit! En ach, Fransen en de Engelse taal, dat geeft vaak wel problemen 😉 Ik vind het zelf iets te prijzig maar als je genoeg geld zou hebben zou het product het misschien wel waard zijn.
  x

 4. Ik heb pas het micellair water en de cleansing milk gekocht van novexpert omdat ik echt toe was aan een gezonde lijn op een natuurlijk basis. Ik wou erg graag het vitamine c booster proberen maar kreeg alleen reviews van oudere vrouwen te zien. Blij dat er iemand die ook 23 is het serum gebruikt! Bedankt goede informatie. xx shannon

 5. Ik denk dat je nog even meer huiswerk moet doen wat het woord “powerfull”aangaat. Het is in deze term.(wat de c booster aangaat) wel degelijk goed geschreven!!!
  Iam an americano..so i know that this is no wrong writing 😉

  1. Ik weet niet hoe het is als een een Americano bent, maar ik ga uit van de Oxford Dictionary en die zegt het volgende: “The suffix -ful can form nouns or adjectives, like plateful or cheerful. People sometimes make the mistake of spelling this type of word with a double l at the end. Note that it’s always spelled with just one -l.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *