NYC Big Bold False Lash Mascara

Laatst ontving ik de NYC Big Bold False Lash Mascara en die ben ik meteen gaan testen. Vandaag is het tijd voor mijn review. Is deze mascara een beetje de moeite waard of kun je beter een andere kopen? Ik vertel het je vandaag en laat ook meteen foto’s van de mascara op mijn wimpers zien.

NYC Big Bold False Lash Mascara

Hier zie je mascara in haar verpakking. Het is een felgekleurde en daarmee opvallende verpakking. Ik vind het er wel leuk uitzien. De mascara beloofd een resultaat alsof je nepwimpers draagt en dat spreekt mij wel aan! Ik houd wel van opvallende en vooral lange wimpers, dus dat klonk mij als muziek in de oren.

Het borsteltje van de mascara is vrij grof en groot. Dit is niet meteen iets waarbij ik denk: yes, dit gaat goed werken! Heel kieskeurig ben ik niet, maar bij dit type ben ik toch wel een beetje bang voor spinnenpoten.

Even over mijn wimpers: van nature heb ik hele lichte wimpers, dus voor mij is het een belangrijke eis dat een mascara mijn wimperhaartjes goed zwart maakt. Verder heb ik over de lengte niet zo veel te klagen. Ze waren langer toen ik nog wimperserum gebruikte, maar nog steeds vind ik ze niet te kort. Wel zijn mijn wimpers erg krullerig en gaan ze snel in elkaar zitten. Een mascara moet dit bij mij niet verergeren.

Let niet op mijn wilde wenkbrauwen; die vergeet ik nog wel eens bij te epileren.

De mascara geeft een oké effect, maar ik vind het er niet echt uitzien als een false lash effect. Hier en daar plakken mijn wimpers ook al wat aan elkaar en daardoor breng ik ook niet nog een extra laagje mascara aan.

Hier nog een close-up van de mascara. Sommige wimpers plakken wel wat aan elkaar.

Hier nog even een foto met mijn hele gezicht erop waar ik ook de mascara draag. Hmm. Tja, dat aan elkaar plakken van mijn wimpers is van een afstandje niet zo storend gelukkig. Toch ben ik niet 100% enthousiast. Het false lash effect zie ik namelijk niet bepaald terug. Het resultaat is prima, maar niet heel speciaal. De mascara blijft bij mij prima zitten gedurende de dag, dat is dan wel weer fijn.

Conclusie

Ik ben het niet helemaal eens met de naam NYC Big Bold False Lash Mascara. Deze naam suggereert een wauw-effect en dat zie ik op mijn wimpers niet terug. Andere mascara’s maken mijn wimpers een stukje langer en dat doet deze mascara nagenoeg niet. Nu ligt dat misschien ook deels aan mijn wimpers; die gaan al snel aan elkaar plakken waardoor ik dus niet een extra laagje kan/wil aanbrengen.

Als je een prima mascara voor elke dag zoekt, dan is de NYC Big Bold False Lash Mascara misschien wel wat voor je. Hij kost €4,49, dus hij is vrij budgetproof. Zelf houd ik wel van wat opvallendere wimpers en daarvoor raad ik deze mascara niet zo aan. Het kan natuurlijk verschillen per persoon, maar voor mij geeft deze mascara niet het resultaat dat ik zoek bij een product met false lash in de naam.

Heb jij de NYC Big Bold False Lash Mascara al geprobeerd?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

9 reacties

  1. Jammer dat je het false lash effect een beetje tegen vindt vallen! Ik vind ‘m inderdaad niet super bijzonder. Maar het ziet er wel uit als een prima basic!
    Een collega van mij vertelde mij gister dat ze een nieuwe mascara heeft ontdekt van Rimmel, die wel écht een false lash effect heeft..:-)
    Liefs!

  2. Ah jammer dat deze mascara een beetje tegenvalt. Ik vind het borsteltje er qua breedte en vorm trouwens wel uitzien alsof hij een mooi resultaat zou geven, maar zo zie je maar dat je alles goed uit moet proberen;-) Ik geef zelf ook de voorkeur aan wat vollere wimpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *