NYC Expert Last Lip Color 411 Snowcone

Toen ik laatst bij de Kruidvat was, kon ik het niet laten om een een aantal lipsticks mee te nemen. Love Me van Essence hebben jullie van de week al kunnen zien en vandaag laat ik jullie mijn eerste lipstick van NYC zien, de Expert Last Lip Color in 411 Snowcone. 

Ik twijfelde ontzettend of ik deze wel mee moest nemen, omdat ik geen idee had of NYC goede lipstick verkoopt en ik geen miskoop wilde begaan. Toch nam ik Snowcone uiteindelijk mee, vooral omdat ik de kleur leuk vond en de naam. Tja, ik ben nu eenmaal gek op roze lipsticks met leuke namen.

NYC Expert Last Lip Color Snowcone

De verpakking vind ik wel oké, maar niet echt geweldig. De doorzichtige dop is aan de ene kant erg handig  omdat je de kleur zo meteen kunt zien, maar aan de andere kant vind ik hem niet zo mooi.  De zilveren letters vind ik ook niet zo leuk, omdat ze nogal glimmen bij het maken van foto’s, maar dat is denk ik alleen een minpunt als je er net als mij foto’s van wilt maken.

NYC Expert Last Lip Color 411 Snowcone label]

Op de onderkant van de lipstick staat de naam. Ik blijf Snowcone echt een leuke naam vinden!

NYC Lip Color Snowcone swatch

Swatch-time!  Ik vind de swatch er prima uitzien.

NYC Lip Color Snowcone close up]

En hier zie je de kleur op mijn lippen. De lipstick voelt vrij romig aan, wat ik zelf wel erg prettig vind. Alleen vind ik het een beetje gek dat ze zo romig zijn, aangezien dit vaak betekent dat een lipstick niet zo lang blijft zitten en “Expert Last” suggereert toch een beetje dat de lipstick long lasting is.

NYC Lip Color Snowcone fullface

Full-face met Snowcone op mijn lippen. Het is bij mij niet echt een heel opvallend kleurtje, maar ik vind hem wel leuk. Een minpuntje vind ik dat de lipstick vooral in het begin nog wel wat afgeeft, maar na een tijdje geeft hij niet meer af. (Ik denk dat  even in een doekje “happen” dit ook wel op kan lossen, dat heb ik niet gedaan namelijk.) De lipstick houdt het bij mij niet heel lang vol, zoals ik al had verwacht; een drankje en een klein hapje overleeft die nog wel, maar na een maaltijd moet je hem wel iets bijwerken.

Ik vind het een leuke lipstick, zeker voor de prijs! Voor €3,29 kan je deze lipstick namelijk kopen bij Kruidvat. Naast Snowcone kan je daar ook de 15 andere Expert Last Lip Colors van NYC vinden.

Wat vind jij van Snowcone?

P.S. Voor de oplettende lezers die vandaag een unboxing van de VIP Box van maart hadden verwacht, mijn excuses dat deze nu niet online staat! Ik heb de box helaas weer niet optijd ontvangen. Ik zal het filmpje de dag nadat ik de box binnen krijg online zetten!

You may also like

34 reacties

 1. Ik heb ook 2 lipsticks van NYC en ik was hier ook heel erg over te spreken net als deze hij laat zo’n mooie glans achter op je lippen ik ga hem zeker ook eens halen 🙂

 2. Dat staat je heel goed! Wel jammer dat hij niet lang blijft zitten, maar ja, voor zo’n prijsje hadden we dat waarschijnlijk niet kunnen verwachten.
  Veel liefs, Elien

 3. ik vind hem er erg mooi uitzien 😀 en voor die prijs zou ik ook niet verwachten dat die het zo lang overleeft, dus een hapje en drankje vind ik heel wat 😀 Het staat je echt goed, trouwens!

 4. Ik vind het een leuk kleurtje! Maar ik heb al verschillende reviews gelezen. De ene vinden de lipsticks goed en de andere niet daarom ben ik wat bang om er mij eentje aan te schaffen 🙂

 5. Het lijkt me wel een fijne lipstick alleen vind ik de kleur ietsje minder. Een beetje te roze voor mij. Maar aangezien er 15 verschillende kleuren zijn zal er vast wel iets leuks voor mij bij zitten;) Wat balen van die vip box steeds zeg!

 6. Wow, looks fierce on you! Ik vind de metallic finish erin zeker wat hebben. Een unieke kleur, zacht en niet zo in your face. Het staat je wel heel goed. 🙂 Romige lipsticks zijn inderdaad fijn!

 7. Leuk kleurtje! Ik twijfel alleen wel een beetje of het een kleur is die ik bij mezelf mooi zou vinden. Ik vind hem jou in ieder geval wel mooi staan!

 8. Ik vind de kleur je wel leuk staan, wel jammer dat hij niet lang mee gaat. Ik denk dat ik deze collectie misschien ook binnenkort ga proberen 🙂

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *