NYX Butter Glosses in Crème Brulée en Peaches & Cream

Ik had al veel gehoord over de NYX Butter Glosses en zat er al een tijdje aan te denken dat ik ze eigenlijk wel een keer wilde gaan proberen. Inmiddels heb ik twee kleuren besteld, namelijk Crème Brulée (nr. 05) en Peaches & Cream (nr. 03). Uiteraard testte ik ze voor je uit!

De NYX Butter Glosses zien er erg leuk en schattig uit. Je hebt voor €6,99 al een Butter Gloss en ik vind dat de verpakking er echt leuk uitziet voor die prijs. Je kunt zien dat het geen fancy product is met een bijbehorend prijskaartje, maar het ziet er ook zeker niet goedkoop uit, vind ik. De verpakkingen voelen ook kwalitatief goed aan.

NYX Butter Glosses in Crème Brulée en Peaches & Cream

Ik was erg enthousiast geraakt doordat ik veel Youtube video’s over de NYX Butter Glosses had gekeken, dus bestelde ik niet één, maar meteen twee Butter Glosses. Ik ging voor de nude kleur Crème Brulée en de roze Peaches & Cream.

NYX Butter Glosses in Crème Brulée en Peaches & Cream label

De namen vind ik erg leuk bedacht. Alle Butter Glosses hebben een naam die gerelateerd is aan een toetje of andere zoetigheid.

NYX Butter Gloss in Crème Brulée

NYX Butter Glosses in Crème Brulée

Laten we eerst de meest neutrale kleur van de twee, Crème Brulée, eens beter gaan bekijken. Wat ik erg leuk vind is dat de verpakking al een beetje op de daadwerkelijke kleur lijkt, waardoor je makkelijker een nude of juist een fellere kleur kunt vinden als je meerdere Butter Glosses hebt. De gloss heeft een normale lipgloss applicator.

NYX Butter Glosses in Crème Brulée en Peaches & Cream swatches

Hier zie je Crème Brulée (en Peaches & Cream, maar daar ga ik straks verder op in) geswatched. Wat trouwens meteen opvalt als je een NYX Butter Gloss opent, is de heerlijke, zoete geur. Ik moet bekennen dat ik er zelfs extra aan ga ruiken, want ik vind het wel erg lekker. Als je de gloss eenmaal hebt aangebracht ruik je de geur niet echt meer, maar ik vind het toch leuk; het maakt het aanbrengen nét een tikje leuker.

NYX Butter Glosses in Crème Brulée clseup

Hier zie je Crème Brulée aangebracht op mijn lippen. Het is een beetje een my-lips-but-better gloss qua kleur. De gloss voelt prettig aan op de lippen en trekt niet in de lijntjes. Hij is wel een klein beetje plakkerig, maar minder dan ik van lipgloss gewend ben over het algemeen. Hij overleeft wat drinken wel, maar na wat eten is bijwerken wel zo handig, hoewel hij gelukkig mooi vervaagd. Bij mij hield hij het zo’n drie uur vol met tussendoor drinken en toen heb ik hem weer bijgewerkt.

NYX Butter Glosses in Crème Brulée fullface

Full-face met Crème Brulée. Ik vind het een erg fijn product. Hij geeft zelf een fijner gevoel op mijn lippen dan sommige lippenbalsems en dat zegt wel wat. Perfect dus voor dagen dat je lippen iets droger zijn, maar je wel graag een kleurtje op je lippen wilt.

NYX Butter Gloss in Peaches & Cream

NYX Butter Glosses in Peaches & Crema

De tweede kleur die ik uitkoos is wat rozer en opvallender, namelijk Peaches & Cream. Bij de naam denk ik eerder aan een perzikkleur, maar er zit toch echt wel aardig wat roze in deze tint.

NYX Butter Glosses in Crème Brulée en Peaches & Cream swatches

Net als Crème Brulée ruitk Peaches & Cream heerlijk; ze hebben dezelfde geur, dus ik denk dat alle NYX Butter Glosses deze geur zullen hebben.

NYX Butter Glosses in Peaches & Cream closeup

Peaches & Cream dekt goed, al helemaal voor een gloss. Hij voelt ook net zo fijn aan op de lippen als Crème Brulée en houdt het ook ongeveer 3 uur lang vol als je tussendoor alleen (regelmatig) wat drinkt.

NYX Butter Gloss in Peaches & Cream fullface

Nog even full-face met Peaches & Cream. Ik vind het echt een mooi kleurtje! Het is een kleur die wel een klein beetje opvalt, maar niet té fel is, waardoor je deze kleur ook nog op dagelijkse basis kunt dragen.

NYX Butter Glosses in Crème Brulée en Peaches & Cream collage

Ik denk dat het wel duidelijk is: ik ben fan van de NYX Butter Glosses in Crème Brulée en Peaches & Cream. Het hele plaatje klopt voor mij bij deze producten; de verpakking is leuk, ze ruiken lekker, ze voelen fijn aan op de lippen en de kleuren zijn ook nog eens mooi. Daarnaast vind ik de houdbaarheid heel netjes voor een gloss. Het zal mij niks verbazen als ik binnen een paar weken er nog een paar kleuren bij bestel; ik wil ze nu bijna allemaal!

Mocht je de NYX Butter Glosses nog niet geprobeerd hebben, dan kan ik je zeker aanraden om ze eens te gaan proberen. Ze zijn te bestellen bij de Douglas en kosten slechts €6,99 per stuk, wat de Butter Glosses heerlijk betaalbaar maakt.

Wat vind jij van de NYX Butter Glosses in Crème Brulée en Peaches & Cream?

You may also like

24 reacties

  1. Butter Glos… Peaches & Cream. Mmm is het raar dat ik hier honger van krijg? Ze staan je mooi zeg, vooral Peaches & Cream vind ik een lekker tintje. Zou ze zelf eerder bewaren voor de zomer of het voorjaar, vind ze voor nu wat te zoetjes.

  2. Lipgloss en ik zijn een combinatie waar je niet vrolijk van wordt, maar de eerste kleur vind ik geweldig! Beide kleurtjes staan je overigens goed!
    XOXO esmee

  3. Ik vind dat beide kleuren jou erg goed staan Kirsty! NYX vind ik sowieso een erg leuk merk en ik heb gehoord dat ze in april naar België zouden komen! 😀

  4. Ik had de Crème Brulée een keertje cadeau gegeven aan een vriendinnetje van mij en zij was er echt super blij mee hihi. Hij staat jou heel erg mooi, beide kleuren overigens ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *