NYX Butter Glosses Lip Swatches & Review

Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je waarschijnlijk al wel dat ik gek ben op de NYX Butter Glosses. Ik heb er dan ook al aardig wat verzameld inmiddels, namelijk 5 stuks. Het leek mij daarom leuk om een lip swatch video inclusief mini-review te doen. Kijk je mee?

De NYX Butter Glosses die ik in deze video behandel zijn:

03 Peaches & Cream

04 Merengue

05 Crème Brulée

07 Tiramisu

08 Apple Strudel

Voor geschreven reviews kun je hier terecht voor Crème Brulée en Peaches & Cream en hier voor de overige kleuren.

Ik hoop dat deze NYX Butter Glosses Lip Swatches & Review video nuttig voor je was! En laat vooral weten in de comments of je nog NYX Butter Glosses aan kunt raden die ik nog niet heb, want daar ben ik eigenlijk ook wel heel benieuwd naar. Ik zou zo nu eigenlijk niet meteen weten welke kleuren ik nog meer zou willen hebben, wat denk ik toch wel steeds lastiger wordt als je al meerdere kleuren hebt. Tips zijn dus welkom.

Van de kleuren die ik tot nu toe heb, draag ik vooral Merengue, Crème Brulée en Tiramisu veel. Deze laatste twee kleuren draag ik vaak omdat ze zo makkelijk te combineren zijn en Merengue is gewoon een kleur die mij erg veel aanspreekt voor als ik wel zin heb in een roze kleur op mijn lippen, maar niet het gevoel van een lipstick wil. In het begin dacht ik dat Tiramisu veel bruiner moest zijn dan dat hij is, naar aanleiding van de reviews en lip swatches die ik had gezien, maar op mijn gepigmenteerde lippen valt hij dus niet zo donker uit. Dat is wel even iets om rekening mee te houden als je net als mij vrij gepigmenteerde lippen hebt, want dat is wel een belangrijke factor bij deze lipproducten. Je kunt er natuurlijk altijd een huidskleurige basis onderaan brengen, maar als ik zelf heel eerlijk moet zijn, vergeet ik dat meestal.

Heb jij de NYX Butter Glosses al geprobeerd? En heb je nog aanraders voor mij?

You may also like

11 reacties

  1. Ik heb ze geprobeerd nav alle enthousiaste reviews, maar zoals je al had gelezen ben ik er allergisch voor. Echt balen, want fijne lipglosses zijn toch best zeldzaam.

  2. Als je zoveel kleuren hebt dan is het zeker lastiger om kleur te kiezen denk ik. Met mijn gepigmenteerde lippen moet ik idd rekening mee houden met de kleur dat ik kies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *