NYX Butter Glosses Merengue, Tiramisu & Apple Strudel

Eerder testte ik al twee van de NYX Butter Glosses (namelijk Crème Brulée en Peaches & Cream) uit en ik was zo tevreden dat ik besloot om er nog drie te bestellen. Inmiddels is het tijd voor mijn review van de NYX Butter Glosses Merengue, Tiramisu & Apple Strudel!

NYX Butter Glosses Meringue, Tiramisu, Apple Strudel

De glosses zitten verpakt in schattige en kleurrijke verpakkingen. Ik vind het een handig detail dat de kleur van de verpakking al een beetje aangeeft welke kleur je aan de binnenkant kunt verwachten.

NYX Butter Glosses Meringue, Tiramisu, Apple Strudel open

De glosses hebben de standaard lipgloss applicator. De geur van de NYX Butter Glosses is heerlijk; elke gloss heeft dezelfde zoete, toetjes-achtige geur.

NYX Butter Glosses Meringue, Tiramisu, Apple Strudel label

Onder op de verpakking vind je de namen van de glosses.

NYX Butter Glosses Meringue, Tiramisu, Apple Strudel swatches

Hierboven zie je de swatches van de kleuren. Het zijn drie duidelijk verschillende kleuren. Meringue is een koele rozige kleur met een vleugje lila erin, Tiramisu is een bruinroze nude en Apple Strudel is een koraalroze kleur. Ik zal je zo laten zien hoe de glosses eruit zien op mijn lippen.

NYX Butter Gloss Merengue

NYX Butter Glosses Meringue closeup

Meringue is een kleur die vrij goed dekt op mijn gepigmenteerde lippen voor een glossy product. Zoals je kunt zien is hij wel iets milky  maar in het echt valt dit niet op en stoor ik mij er niet aan.

NYX Butter Glosses Meringue fullface

Full-face met Meringue. Het is echt een kleurtje voor als je van wat koelere kleuren op je lippen houdt, maar niet té veel op wil vallen. Of wanneer je lippen niet in topconditie zijn, want de NYX Butter Glosses voelen allemaal prettig en zelfs bijna hydraterend aan op de lippen.

NYX Butter Gloss Tiramisu

NYX Butter Glosses Tiramisu closeup

Tiramisu is qua substantie te vergelijken met Merengue, alleen pakt Tiramisu op de een of andere manier heel anders dan ik had verwacht/gehoopt. Hij voegt niet zo heel veel kleur toe aan mijn lippen en ik vroeg mij meteen af of hij niet veel op Crème Brulée leek, dus heb ik vergelijk ik ze even voor je:

NYX Butter Glosses Tiramisu vs Creme Brulee

Zoals je kunt zien is Crème Brulée toch nog wel echt een stuk lichter en Tiramisu dus wel wat donkerder, maar je zou beide kleuren prima in de categorie nude in kunnen delen. Toch verschillen ze meer dan ik van tevoren had verwacht.

NYX Butter Glosses Tiramisu fullface

Al met al is Tiramisu ene mooi kleurtje voor als je een nude gloss wil dragen, maar heel spectaculair vind ik hem persoonlijk verder niet. Wel merk ik dat ik hem er makkelijk bij pak, juist omdat hij met veel looks gecombineerd kan worden.

NYX Butter Gloss Apple Strudel

NYX Butter Glosses Apple Strudel closeup

Apple Strudel is qua substantie te vergelijken met Merengue en Tiramisu.

NYX Butter Glosses Apple Strudel fullface

Apple Strudel valt bij mij nog vrij roze uit, ondanks dat het deze kleur iets meer naar het koraal moet neigen. Je kunt dit wel een beetje terugzien, maar minder dan ik eigenlijk had verwacht. Toch vind ik de kleur mooi.

Het grootste voordeel aan de NYX Butter Glosses is wat mij betreft de manier waarop ze aanvoelen op de lippen. Daarnaast vind ik de kleuren ook goed draagbaar voor elke dag. Ze blijven wel een paar uur zitten als je tussendoor niet eet, maar na een maaltijd moet je ze wel bijwerken. Mijn favoriete kleur van deze drie is denk ik toch wel Merengue, maar ook Tiramisu en Apple Strudel zien er mooi uit.

De NYX Butter Glosses kosten €6,95 per stuk bij Douglas.

Welke kleur spreekt jou het meest aan?

You may also like

26 reacties

  1. Ik gebruik amper zo’n gloss. Hij staat jou wel goed en leuk dat er echt duidelijk verschil in kleur is. Je zal echt tevreden zijn anders bestel je niet extra. 😉 De eerste kleur spreekt mij het meeste aan.

  2. Very glossy! Ik dacht dat Meringue niet zo mooi zou zijn maar de full face foto laat zien dat dit helemaal niet waar is. Ik ben geen fan van gloss want ik kan er gewoon niet mee overweg, mijn haren krijg ik op één of andere manier altijd tegen mijn lippen aan en dan gaat alles plakken 😉

  3. Zelf heb ik er ook eetje, maar gebruik het eigenlijk nooit. Ik ben momenteel niet meer zo van de lipgloss. Ik vind deze er wel erg leuk uit zien. Lieve kleurtjes.

  4. Tjonge ondaks dat ik niet zo een gloss vrouwke ben, vind ik Merinque wel een geweldig leuke en vrolijke kleur…en tjonge wat een superglans hebben ze allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *