NYX Collection Noir Kohl Kajal Black Liner

Mijn oogpotlood van Rimmel was laatst op en eigenlijk had ik geen tijd om de stad in te gaan, dus bestelde ik online bij Douglas een keer een potlood van een ander merk, namelijk van NYX. Ik ging voor de NYX Collection Noir Kohl Kajal Black Liner en vandaag deel ik mijn review!

Het NYX oogpotlood komt verpakt in een doosje dat eigenlijk best wel een stuk groter is dan het potlood. Wel vind ik het doosje er best leuk uitzien.

NYX Collection Noir Kohl Kajal Black Liner

Behalve oogpotloden heeft NYX nog veel meer producten, maar persoonlijk vind ik dat een simpel zwart oogpotlood gewoon een must is om te hebben. Ik vind dat toch een soort foolproof manier van je eyeliner aanbrengen.

NYX Collection Noir Kohl Kajal Black Liner packaging

Dit is hoe de verpakking van het potlood er uiteindelijk uitziet. Simpel, maar stijlvol zwart.

NYX Collection Noir Kohl Kajal Black Liner detail

De eyeliner heeft een goede punt. Hier zie je trouwens ook een detail van de zijkant van het doosje, zo cute!

NYX Collection Noir Kohl Kajal Black Liner swatch

Swatch time! Dit is één veegje en de pigmentatie is daarmee al heel netjes. Gewoon zwart zoals een oogpotlood hoort te zijn. Dit is misschien iets minder intens dan het zwart van een liquid eyeliner, maar eerlijk? Ik vind dat bij mij juist minder mooi staan omdat het zo hard is. Ik heb het liever zoals je hier op de swatch ziet.

NYX Collection Noir Kohl Kajal Black Liner fullface

Op mijn ogen geeft de eyeliner het bovenstaande resultaat. Ik moet zeggen dat ik het zelf wel heel mooi vind. De lijnen zijn duidelijk en goed zwart, maar niet op een harde of te onnatuurlijke manier als je het mij vraagt. Mijn gezicht blijft zeg maar in balans.

Gedurende de dag blijft de NYX Collection Noir Kohl Kajal Liner prima zitten gelukkig en ik vind dat er ook erg fijn en gemakkelijk mee te werken is. Nu ben ik sowieso al fan van het simpele oogpotlood, dus ik ook wel gewend aan oogpotloden, wat natuurlijk mee helpt, maar ik denk dat ook beginners hier met een beetje oefening mooie lijnen mee kunnen zetten. De NYX Collection Noir Kohl Kajal Liner kost €8,50 en is verkrijgbaar bij Douglas.

Wat vind jij van de NYX Collection Noir Kohl Kajal Liner? Gebruik jij graag oogpotlood?

You may also like

27 reacties

  1. Ik ben een groots fan van de eyeliner, dus gebruik zelf nauwelijks een oogpotlood. Maar ik moet wel zeggen dat dit oogpotlood er erg goed uitziet!

  2. Niet op een harde of te onnatuurlijke manier dat is zeker waar ik bang voor ben met oogpotlood. Gelukkig geldt hetn iet bij deze. Het ziet er zeker netjes uit. Mooie look en lippenstick kleur heb je vandaag. Ik gebruik zelf niet zo vaak oogpotlood.

  3. Ik gebruik zelf liever eyeliner omdat ik altijd het idee heb dat oogpotlood gaat stempelen. Deze ziet er wel goed uit. Die foto van jou is trouwens heel erg mooi! Je staat er leuk op 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *