NYX HD Concealer

Al een hele tijd hoor ik veel bloggers over de NYX HD Concealer en het feit dat deze ook in een vrij lichte tint te koop is. Aangezien mijn huid dusdanig licht is dat veel concealers te donker zijn, was ik dan ook erg benieuwd en heb ik hem voor je uitgetest. Ben ik ook zo enthousiast of valt hij tegen?

De verpakking van de concealer is simpel. Wat ik zelf een groot voordeel vind is dat dit gewoon een concealer wand is met een applicator; ik ben zelf niet zo’n fan van andere vormen concealer, zoals pennen of crèmes.

NYX HD Concealer

Zo in de verpakking lijkt de concealer heel licht en dat stemde mij meteen hoopvol dat hij ook echt licht genoeg zou zijn voor mij. Ik heb trouwens de kleur CW01 Porcelain, dit is de allerlichtste tint.

NYX HD Concealer open

Als ik de concealer opendraai schrik ik wel een beetje van de toch een stuk donkerdere tint van het product op de applicator. De kleur die je in de verpakking ziet is dus niet helemaal kloppend met de inhoud.

NYX HD Concealer swatch

Op de swatch is de kleur ook iets donkerder dan ik had gehoopt. Je kunt hier trouwens ook goed zien dat het product vrij droog is van substantie. Hier heb ik zelf op mijn gezicht geen last van, maar als je van nature een erg droge huid hebt, zou het kunnen dat je droge plekjes alleen maar benadrukt worden, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Ik denk dan ook niet dat dit product voor elk huidtype even fijn zal werken.

NYX HD Concealer before after

Hierboven zie je het resultaat bij mij. Zonder concealer vallen met name mijn wallen wat meer op, maar ik heb ook een aantal sproetjes en rode vlekjes. Nu vind ik het niet nodig om mijn sproetjes perfect te camoufleren, maar rode vlekjes of puistjes vind ik zelf altijd wel storend. Het mooie is dat de NYX HD Concealer die ook goed bedekt. Mijn wallen krijg ik nooit 100% weg voor mijn gevoel, omdat ik ook een beetje van die puffy eyebags onder mijn ogen heb, maar door de concealer lijkt dit wel minder. Verder ziet mijn gezicht er vooral een stuk frisser, gezonder en egaler uit. De kleur is in gebruik gelukkig goed, dus ik ben wel tevreden wat dat betreft. Gedurende de dag blijft de concealer ook goed zitten.

Eigenlijk ben ik best positief over de NYX HD Concealer, alleen vind ik hem om heel eerlijk te zijn de hype niet waard. Ik heb een lichtere concealer van Catrice die ik ook nét wat fijner vind qua substantie omdat deze minder droog aanvoelt. Deze van NYX is prima en zal ik misschien nog wel een keer kopen, maar de wat drogere substantie vind ik persoonlijk net wat minder aanvoelen. Verder is het resultaat wel prima op mijn gecombineerde huid. De NYX HD Concealer kost €6,95 en is verkrijgbaar bij Douglas.

Heb jij de NYX HD Concealer al geprobeerd? Zo, ja, wat vond je ervan?

You may also like

34 reacties

 1. Ik schrok aanvankelijk van de de kleur, maar gelukkig lijkt het bij gebruik goed te matchen. De textuur lijkt me niet zo prettig, ik houd van wat romigere concealers.

 2. Ik ben ook niet zo lang geleden met dit product wegens de hype. Ik had meer verwacht waarschijnlijk door het in de hemel prijzen van beautyvloggers, maar ik moet ook zeggen dat hij erg goed is. Alleen hij droogt vrij snel op en kan een beetje droog aanvoelen. Het hydrateren onder je ogen helpt.

 3. Ik heb hem nog nooit geprobeerd maar aan je review te zien hoef ik het ook niet te doen. Onder mijn ogen is het behoorlijk droog, deze zou het alleen maar erger maken maar wellicht wel een fijne concealer voor mensen met hele vette huid.

 4. Ik heb vooral donkere kringen en deze concealer is echt een favoriet van me! Dekt goed, met een oogcrème eronder geen last van droogheid. De concealer van MAC is lekker creamy en dekt net zo goed maar die gaat bij mij dan enorm oxideren :/

 5. Ik dacht dat de kleur te donker zou zijn, maar het resultaat onder je ogen ziet er mooi uit. Jammer dat hij ietwat droog aanvoelt, dat vind ik ook niet fijn!

 6. Ik begrijp wel dat deze de hype niet waart is na dit te lezen! Zo jammer dat ie zo droog aanvoelt dat vind ik niet echt fijn. Dus dit is al niets voor mij. 😉

 7. Fijn dat je eerlijk verteld wat je van deze concealer vind. Jammer dat hij een beetje droog aanvoelt. Ik gebruik zelf altijd een concealer van MAC, deze werkt voor mij het beste.

 8. Nog nooit gebruikt deze, ik heb al jaaaaren concealer van de Mylene waar ik heel blij mee ben :).
  Jammer dat deze wat droger is, ik heb soms last van droge vlekjes en dan zou deze geen optie zijn. Liefs.x

 9. Ik had hier inderdaad ook al veel over gelezen. Toch durfde ik hem nog niet aan te schaffen. Met concealer kan de kleur zo verschillend uitpakken per persoon. Ik vind hem er voor mij ook iets te donker uit zien op je swatch. Op de foto aan de andere kant weer niet. De foto is echt mooi en je look verder ook!

 10. Fijn review! Ik heb zelf ook de concealer van Catrice en dat is echt de perfecte kleur voor mij en hij is nog goedkoper dan dat deze is hihi 🙂

 11. Wat jammer dat ‘ie niet zo fijn is als iedereen zegt! Omdat hij zo gehyped was stond hij best hoog op mijn wishlist. Ik gebruik nu zelf de Lancome Softening Concealer en die vind ik echt helemaal top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *