NYX Lip Lingerie Bedtime Flirt

Al tijden was ik superbenieuwd naar de NYX Lip Lingerie Liquid Lipsticks. Laatst was het eindelijk zover en bestelde ik mijn eerste kleurtje, namelijk de NYX Lip Lingerie Bedtime Flirt. Is dit product de hype waard of bevalt hij mij eigenlijk toch niet zo goed? Ik vertel het je in deze review!

NYX Lip Lingerie Bedtime Flirt

Hier zie je de verpakking. Ik vind het er leuk uitzien, ook al is het een verpakking met weinig poespas. Het past ook goed bij NYX.

De applicator werkt prima om het product mee aan te brengen. Je kunt vrij precies zijn en dat vind ik zelf altijd wel heel handig.

Het product is goed gepigmenteerd, zoals je ook op de bovenstaande swatch kunt zien. Het is een beetje een nude kleurtje. Persoonlijk vind ik dat de laatste tijd wel heel mooi, zeker als er ook wat rood of bruin in de tint zit. Concealerkleurtjes vind ik dan weer niks.

Hier zie je Bedtime Flirt op mijn lippen. Hij trekt wel wat in de lijntjes zoals ook valt te zien. De kleur vind ik mooi, maar hij voelt wel vrij uitdrogend aan op de lippen.

En hier nog even een full-face foto met Bedtime Flirt op. De kleur vind ik mooi en ook de houdbaarheid is niet verkeerd. Hij houdt het op zich ook wel aardig lang vol, maar na een aantal koppen thee zie ik al wel ietsjes dat hij aan de binnenkant van mijn lippen iets wegslijt. Na het eten van een maaltijd is dit echter pas duidelijk te zien en dan moet hij ook eigenlijk worden bijgewerkt. En daarmee kom ik op een probleem: bijwerken maakt dit product nu niet bepaald mooier. Bij een eerste applicatie gaat het prima, maar als je bij moet werken krijg je al snel korreltjes of pakt de lipstick niet meer mooi egaal.

Doordat ik het product vrij droog aan vind voelen op de lippen, heb ik zelf de neiging om hem na een maaltijd gewoon te verwijderen en balsem aan te brengen.

Conclusie

Ik heb een beetje gemengde gevoelens over de NYX Lip Lingerie Bedtime Flirt. De kleur vind ik erg mooi en de houdbaarheid is niet slecht, maar als je dan bij moet werken wordt het er niet mooier op. Ook vind ik het product toch wel erg droog aanvoelen op de lippen. Dat is trouwens mét daaronder een lip primer, die normaal gesproken de droogheid minder maakt. Al met al ben ik dus niet heel enthousiast, maar ik zal hem toch nog een aantal keer proberen te dragen in de hoop dat ik iets op de droogheid kan verzinnen. Tips zijn welkom!

De NYX Lip Lingerie Bedtime Flirt kost €8,35 en is verkrijgbaar bij Douglas.

Wat vind jij van Bedtime Flirt? Heb jij de NYX Lip Lingerie Liquid Lipsticks al geprobeerd?

You may also like

9 reacties

  1. Yeass! Ik zag ‘m gister al voorbij komen in je artikel, en ik was zo benieuwd geworden <3
    Ik vind het een super mooie kleur, alleen jammer inderdaad dat 'ie zo droog is.
    Liefs Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *