NYX Macaron Lippies

De NYX Macaron Lippies zijn typisch producten die ik al een hele tijd interessant vind als ik ze voorbij zie komen, maar die ik zelf niet zo snel koop. Toch review ik vandaag twee kleuren uit deze lijn voor je, namelijk Chambord en Violet. Deze won ik bij Saraya en ik kon niet wachten om ze te gaan proberen.

nyx-macaron-lippies

De twee kleuren die ik heb zijn behoorlijk opvallend; een felle paarse kleur (Violet) en een zwart (Chambord). Ik had nog helemaal geen zwarte lipstick, dus ik was wel erg benieuwd of ik dat wat zou gaan vinden.

nyx-macaron-lippies-open

Hier zie je de kleuren in de geopende huls. Helaas is Chambord wel iets gehavend en ik vermoed dat dit komt doordat je de dop en huls rond kunt draaien, maar pas op: op een gegeven moment komt de lipstick dan dus gewoon omhoog en die fout heb ik ook gemaakt. Ik wilde de namen allemaal mooi naar voren leggen voor de foto’s, maar dat had ik dus beter niet kunnen doen. Houd hier dus even rekening mee. Gelukkig valt het nog mee met de beschadiging, maar het staat wel minder mooi.

nyx-macaron-lippies-swatches

Zoals je op de swatches kunt zien, zijn de lipsticks allebei goed gepigmenteerd en erg creamy.

NYX Macaron Lippies Violet

nyx-macaron-lippies-violet-closeup

Ook op de lippen is Violet goed gepigmenteerd. De kleur is wel een echte eye-catcher. 

nyx-macaron-lippies-violet-full-face

Eerlijk? Dit is geen kleur die ik op een gewone school of stagedag zou dragen. Daarvoor vind ik hem toch wat te fel. Voor naar een festival zou dit wel een toffe kleur zijn.

De kwaliteit is verder prima. Het valt mij op dat de lipstick een beetje in de lippen trekt, want het verwijderen ging moeizaam.

NYX Macaron Lippie Chambord

nyx-macaron-lippies-chambord-closeup

Chambord vind ik een stuk minder fijn om aan te brengen dan Violet. De lipstick was naar mijn mening net iets té creamy om makkelijk mee te werken, maar dit heeft wellicht ook iets te maken met de kleur, aangezien ik met zwart dus echt niet uit wil schieten haha.

nyx-macaron-lippies-chambord-full-face

Full-face met Chambord. Ik moet zeggen dat ik het er niet eens zo heel verkeerd uit vind zien. Wel denk ik dat dit soort heftige tinten mooier zullen staan als je iets getinter bent dan ik; ik ben best wel bleek en ik denk dat ik dit soort tinten toch moet combineren met een bronzer en de juiste tint blush om mijn gezicht wat meer in balans te brengen.

De kwaliteit is bij Chambord eigenlijk ook gewoon prima. Na een maaltijd moet je de lipstick wel bijwerken, maar dat ben ik wel gewend. Alleen het aanbrengen vind ik dus iets minder prettig bij deze kleur.

Al met al vind ik de NYX Macaron Lippies Chambord en Violet prima producten. Qua kwaliteit zit het wel goed, alleen moet je maar net van dit soort kleuren houden denk ik. Bij Douglas zag ik ze niet in de webshop staan, maar ze zijn wel verkrijgbaar bij Feelunique voor ongeveer €7,- per stuk.

Welke kleur vind jij het mooist?

You may also like

22 reacties

  1. Jammer dat Chambord een stuk minder fijn is om aan te brengen dan Violet. Ik vind de twee kleuren allebei erg top. Misschien moet ik ook maar eens proberen hihi. Misschien bij een themafeest ofzo. Ik gebruik bronzer ook vaak om mijn make up te balanceren ondanks mijn getinte huidkleur.

  2. Oooh wat een gave kleuren! Ze dekken mooi 🙂 vind dat andere lipsticks van NYX een leukere verpakking hebben, maar dat is ook niet mega belangrijk :O

  3. Je kunt Chambord best goed hebben, vind ik! Het zijn inderdaad gewaagde kleuren, maar kan leuk zijn voor de verandering? Ik heb zelf 4 opvallende kleurtjes van de Wicked Lippies collectie van NYX gehaald! Ga ik binnenkort ook wat over schrijven ^_^

  4. Wat een onwijs goeie pigmentatie zeg! Ben er helemaal verbaasd van.
    Toch zou ik dit zelf noooit dragen haha, doe mij maar lekker safe een nude kleurtje.

  5. Hihi wauw wat een bizarre kleurtjes. Ik vind ze wel heel erg gaaf, maar ik weet niet zo goed wanneer ik ze zou kunnen dragen;) De naam is ook super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *