NYX Proof It! Waterproof Eyeshadow Primer

Met de hitte van de afgelopen tijd probeer ik mijn make-up zoveel mogelijk waterproof te maken. Toen mijn Eyeshadow Primer op was, bestelde ik dan ook de NYX Proof It! Waterproof Eyeschadow Primer. Ik was wel benieuwd of deze ervoor zou kunnen zorgen dat mijn ooglook mooi blijft ondanks de warmte. 

NYX Proof It! Waterproof Eyeshadow Primer

De primer komt verpakt in een doosje waarop de ingrediënten ook te vinden zijn. Aan de ene kant vind ik het jammer dat er zo’n groot doosje om zo’n klein product heen zit, maar tja, eerlijk is eerlijk: ik wil ook wel graag de ingrediënten kunnen lezen.

Het uiteindelijke product zit in een kleine en basic verpakking.

Hier zie je nog even de ingrediënten. Er zitten veel siliconen in het product, maar dat verwacht ik ook van een primer.

De applicator. Je kunt zowel het product direct op je ogen aanbrengen als je vingers gebruiken. Zelf doe ik dat laatste; met een schone vinger dip ik een beetje product op mijn ogen.

Na het aanbrengen van de primer wacht ik even (dit staat ook op de verpakking) totdat de primer is ingetrokken. In de tussentijd kies ik meestal mijn lipstick van die dag uit haha.

Het werken met oogschaduw is wel een klein beetje anders met deze primer dan met mijn vorige primer. (Die was van Essence trouwens.) Je merkt dat het echt waterproof is en je moet dus snel beginnen met blenden, anders gaat dit wat stroever. Gelukkig lukt het uiteindelijk allemaal wel.

Conclusie

Voor nu vind ik de NYX Proof It! Waterproof Eyeshadow Primer een fijne aanwinst. Met de warmte blijft make-up toch minder goed zitten en waterproof biedt dan toch een uitkomst. Qua blenden moet ik er wel rekening mee houden en dus nét iets sneller te werk gaan, maar dan heb je wel een waterproof look. Na zo’n zes uur (waarbij ik in mijn warme auto zónder airco heb gezeten) en van hot naar her ben gerend, zit de ooglook nog steeds. Wel merk ik dat hij aan het einde van de dag lijntjes iets meer gaat accentueren, maar dat kan ook nog aan de oogschaduw liggen.

Al met al een prima aankoop, zeker aangezien je deze primer voor €7,30 in huis haalt.

Heb jij de NYX Proof It! Waterproof Eyeshadow Primer al geprobeerd?

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *