NYX Soft Matte Lip Cream Milan

Als je mij al een tijdje volgt, weet je ongetwijfeld dat ik al gek was op de NYX Butter Glosses. Ik vond het laatst tijd om eens een ander lipproduct van dit merk te proberen en bestelde de NYX Soft Matte Lip Cream Milan. Vandaag is het tijd voor de review. Zou deze net zo fijn zijn als de Butter Glosses?

De verpakking van de NYX Soft Matte Lip Cream lijkt wel een beetje op die van de Butterglosses; schattig, maar toch simpel en je kan de kleur van het product aan de hand van de verpakking al afleiden.

NYX Soft Matte Lip Cream Milan

Ik ging voor de kleur Milan, omdat dit een roze kleur is en ik die sowieso wel graag draag. Daarnaast waren opvallend genoeg alle nude en bruintinten uitverkocht en hoewel ik die ook wel graag wilde proberen, besloot ik om eerst maar eens voor Milan te gaan.

NYX Soft Matte Lip Cream Milan open

Qua verpakking lijkt deze Soft Matte Lip Cream geopend alleen nog maar meer op de Butter Glosses; ook deze heeft een dove foot applicator. De geur van het product doet mij ook al aan mijn geliefde Butter Glosses denken, want ook dit product ruikt heerlijk zoet.

NYX Soft Matte Lip Cream Milan swatch

Op de swatch valt de kleur vrij donker uit, wat ik meteen jammer vond, omdat de kleur online vrij lichtroze leek te zijn. Wel is hij erg goed gepigmenteerd.

NYX Soft Matte Lip Cream Milan closeup lips

Op de lippen valt Milan gelukkig weer een stukje lichter uit! Het product voelt comfortabel aan op de lippen ondanks de matte finish. Bij dit product vergeet ik na een tijdje dat ik een lipproduct op heb.

NYX Soft Matte Lip Cream Milan fullface

Full-face met Milan. Ik moet zeggen dat ik de kleur erg mooi vind. Het is een prima roze kleur voor elke dag. De houdbaarheid van dit product is wel wat minder goed dan van een diehard liquid lipstick, maar daar krijg je wel een heleboel draagcomfort voor terug. Eigenlijk blijft hij toch wel zo’n vier uur zitten of totdat je een maaltijd gaat eten, wat ik best wel prima vind. Hij vervaagd daarna subtiel van mijn lippen, waardoor het bijwerken ook wat makkelijker gaat.

Al met al ben ik zeker fan van de NYX Soft Matte Lip Cream Milan. De kleur is mooi, de finish vind ik niet alleen mooi, maar voelt ook nog eens fijn aan op de lippen en de houdbaarheid vind ik prima. Ik denk dat het een kwestie van tijd is voordat ik meer NYX Soft Matte Lip Creams aan ga schaffen. De prijs is trouwens ook fijn, zoals we van NYX gewend zijn. Ik bestelde Milan bij Feelunique voor €7,26 en had hierbij doordat ik boven de €15,- aan producten bestelde geen verzendkosten. De Soft Matte Lip Creams zijn ook verkrijgbaar bij Douglas voor €7,50 per stuk en ook hier heb je geen verzendkosten.

Wat vind jij van de NYX Soft Matte Lip Cream Milan?

You may also like

31 reacties

  1. Ik vind de kleur echt enig. Wat fijn dat het prettig voelt bij gebruik. Dat kan ik niet zeggen met alle matte lip gloss. boven de €15,- aan producten besteld, geen verzendkosten dat is wel eens anders soms moet je bij webshop boven € 45 of € 50 . Je Full-face ziet er ook mooi uit.

  2. De kleur is inderdaad erg mooi en vind ook dat het jouw heel goed staat. Fijn dat het ook nog eens fijn aanvoelt, deze wil ik nog eens uitproberen.

  3. Ik heb ook een kleur uit deze collectie (Copenhagen) en die vind ik prachtig. Fijn product! Ik vind dit kleurtje ook heel leuk. X

  4. FeelUnique kende ik helemaal niet. Het is wel fijn dat als je 15 euro aan dingen besteld geen verzendkosten hoeft te betalen. Je zit al gauw aan de 15 euro vandaar. De kleur van deze Lip cream vind ik je heel erg mooi staan

  5. Wat een mooie tint, ik vind dit soort tinten echt altijd heel heel mooi bij je passen> het klinkt ook wel fijn dat hij zo lang blijft zitten en subtiel vervaagt…deze lijkt mij erg fijn…

  6. Ik hoor steeds vaker over dit merk NYX en nog nooit iets gekocht en met gratis verzendkosten dat klinkt wel heel aantrekkelijk, past toch door de brievenbus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *