NYX Soft Matte Lip Cream mix

Vandaag review ik een NYX Soft Matte Lip Cream mix voor jullie met daarin drie verschillende Soft Matte Lip Creams, namelijk Copenhagen, Cairo en Transylvania. Ik had al een positieve ervaring met de kleur Milan, maar zijn ook deze drie kleuren aanraders?

nyx-soft-matte-lip-cream-mix

Hierboven zie je de drie Soft Matte Lip Creams die ik vandaag voor je review. Van links naar rechts: Transylvania, Copenhagen en Cairo.

nyx-soft-matte-lip-cream-mix-open

De producten hebben allemaal een zogenaamde dove foot applicator. Persoonlijk vind ik dit wel fijn om mee te werken. En eerlijk? Ik merk dat ik met warm weer dit liever gebruik dan een lipstick, omdat je niet de kans loopt dat je product smelt.

nyx-soft-matte-lip-cream-mix-swatches

Zoals je op de bovenstaande swatches kunt zien, zijn de kleuren prima gepigementeerd. Wel lijken niet alle kleuren even egaal op de swatches. De geur van het product is trouwens lekker zoet, zoals ik van NYX gewend ben. Laten we nu maar even naar de afzonderlijke kleuren gaan kijken! Hoe doen ze het in de praktijk?

NYX Soft Matte Lip Cream Copenhagen

nyx-soft-matte-lip-cream-mix-copenhagen-closeup

Copenhagen is een mooie en chique kleur. Stiekem stond deze kleur al heel erg lang op mijn wishlist en het feit dat deze in het grote NYX pakket zat dat ik bij de lieve Saraya won, maakte het feest voor mij toch wel echt compleet!

nyx-soft-matte-lip-cream-mix-copenhagen-fullface

In de praktijk vind ik Copenhagen ook echt een prachtige kleur. Op de swatch vroeg ik mij nog wel een beetje af of hij heel egaal aan zou brengen, maar als je hem netjes aanbrengt is het resultaat prima. De kleur vind ik vooral ook heel erg mooi en deze kleur ga ik er nog vaak bij pakken! Qua houdbaarheid is dit ook geen verkeerde kleur, alleen als je echt een maaltijd gaat eten moet je hem daarna wel even bijwerken, maar dat kan ook heel gemakkelijk.

NYX Soft Matte Lip Cream Cairo

nyx-soft-matte-lip-cream-mix-cairo-closeup

Cairo is een kleur waar ik heel erg aan moest wennen en helaas brengt hij ook niet heel egaal aan.

nyx-soft-matte-lip-cream-mix-cairo-fullface

En nog even een full-face foto met Cairo op. Dit is echt een klassieke nude lipkleur en dat zijn juist het soort kleuren waarbij ik nooit weet of ik het nu heel raar of wel leuk vind staan. Doordat hij niet zo mooi dekt zal ik hem in ieder geval niet heel snel erbij pakken. Daarnaast slijt hij ook een stuk sneller en opvallendere van mijn lippen af dan Copenhagen, wat misschien ook deels aan het feit ligt dat de kleur een stukje lichter is dan mijn eigen natuurlijke lipkleur.

Transylvania

nyx-soft-matte-lip-cream-mix-transylvania-closeup

Ook Transylvania dekt niet zo egaal. Jammer! De kleur (en de naam) vind ik namelijk heel tof. Dit was van de drie kleuren die ik vandaag aan je laat zien toch wel degene die ik het vervelendste vond om aan te brengen.

nyx-soft-matte-lip-cream-mix-transylvania-full-face

Full-face valt de dekking niet zo erg op gelukkig en de houdbaarheid is eigenlijk bijna net zo goed of even goed als bij Copenhagen.

Eigenlijk heb ik over het geheel genomen toch een beetje gemengde gevoelens over deze NYX Soft Matte Lip Cream mix. Copenhagen vind ik geweldig en kan ik zeker aanraden, maar bij de andere twee kleuren zijn er toch wel wat minpuntjes te noemen. Wat ik hier zelf uit opmaak is dat je goed moet kijken welke kleuren je kiest uit deze lijn; sommigen zijn toch wat minder goed dan de rest. Zoek dus zeker van tevoren wat reviews op voordat je een paar kleuren in je mandje gooit. Copenhagen en Milan zijn wat mij betreft in ieder geval goedgekeurd! De Soft Matte Lip Creams kosten €7,65 per stuk bij Douglas.

Wat vind jij de mooiste kleur uit deze review?

You may also like

10 reacties

  1. Ook ik ga voor de Copenhagen. Ik vind de Cairo echt veel te licht en de Transylvania ziet er op je arm mooi uit, maar op de lippen dan weer minder, zonde. Liefs.x

  2. Oo ik had er ook meer van verwacht, heb er ook nog 1 liggen maar moet het nog uitproberen :)!
    Ik vind vooral de eerste kleur je heel erg mooi staan!

  3. Ik was hier al heel benieuwd naar en ik heb er bijna zelf ook een aangeschaft. Toch fijn om even een review te zien! Ik vind Copenhagen ook echt prachtig, maar ik snap wat je met de andere kleuren bedoelt. Wel goede lipcreams dus, maar wel even kritisch kiezen;) Goede tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *