O.P.I Cute Little Vixen

Laatst was er een hele fijne aanbieding bij de Big Bazar; drie O.P.I lakken voor maar €12,-. Uiteraard kon ik het niet laten om er drie mee te nemen, zeker omdat het full-size lakken zijn uit de prachtige Mariah Carey Holiday Collection van vorig jaar komen. Ik nam onder andere Cute Little Vixen mee en vandaag deel ik mijn review met je!

Cute Little Vixen sprak mij meteen aan omdat het zo’n mooie, feestelijke kleur is. Echt een december kleurtje als je het mij vraagt, ook al is het dan misschien geen classy rode kleur.

O.P.I  Cute Little Vixen

De naam van het lakje vind ik ook ontzettend leuk bedacht, ik bedoel: hoe cute klinkt Cute Little Vixen? Ik vind het echt een geweldig leuke naam.

O.P.I Cute Little Vixen label

Toen ik ging swatchen werd ik ook alleen  maar blij van dit lakje. Ik heb over het algemeen misschien dan wel een hoge pet op van de nagellak van O.P.I, maar dat betekent niet dat ik alleen maar geweldige lakjes van dit merk heb geprobeerd. Het bleef dus een beetje spannend, want sommige finishes vind ik gewoon niet zo’n succes. Cute Little Vixen is echter precies wat je van nagellak van een wat duurder en kwalitatief goed merk als O.P.I verwacht. Kijk maar mee naar de swatches!

O.P.I Cute Little Vixen swatch

De kleur is erg gaaf en feestelijk, maar ook het aanbrengen van deze lak is een feestje. Op de swatch foto’s draag ik uit gewoonte twee laagjes, maar hij dekt zo voor op het blote oog al prima met één laagje. Superfijn vind ik dat, aangezien ik niet bepaald een geduldig persoon ben.

O.P.I Cute Little Vixen swatch 2

Ja, ik ben wel erg blij met Cute Little Vixen! Hij bleef bij mij zo’n 2-3 dagen goed op mijn nagels zitten, maar dat komt deels ook doordat ik er toen aan ben gaan krabben onbewust ( I know bad habit), dus wie weet blijft hij bij wel langer mooi op de nagels als je er verder niks geks mee doet.

Ik kocht O.P.I Cute Little Vixen in de aanbieding bij Big Bazar samen met twee andere O.P.I lakjes voor €12,-, maar normaal gesproken kosten ze daar €4,99 per stuk. Of hij nog voor de reguliere prijs (€14,25) in andere winkels verkocht worden, betwijfel ik, aangezien Cute Little Vixen onderdeel was van de kerstcollectie van vorig jaar.

Wat vind jij van O.P.I Cute Little Vixen?

You may also like

32 reacties

  1. Oh wat heerlijk dat ie zo snel al dekt! Ik doe meestal ook gewoon uit gewoonte alsnog 2 laagjes haha.
    De kleur is echt prachtig en perfect voor nu ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *