O.P.I My Favorite Ornament

Dit is de laatste van de drie O.P.I lakjes die ik een tijdje terug bij de Big Bazar insloeg, maar zeker niet de minst mooie. My Favorite Ornament is een feestelijke, gouden glitterlak waarmee je je tijdens de nieuwjaarsborrels in januari ook zeker mag vertonen. Vandaag deel ik mijn review.

Zo in het flesje lijkt de lak iets meer zilver dan dat hij zo op het eerste oog in het echt lijkt. Nu moet ik zeggen dat het ook in het echter per lichtinval verschillend is hoe de kleur er precies uitziet.

O.P.I My Favorite Ornament

Ik ging voor My Favorite Ornament, omdat ik de kleur gewoon erg mooi vond en ik niet zoveel glitterlakken heb die alleen maar goud zijn. Meestal heb ik glitterlak waarin meerder kleuren verwerkt zitten.

O.P.I My Favorite Ornament Label

De naam vind ik wel heel leuk bedacht, maar ik moet zeggen dat ik ook wel leuke namen gewend ben van O.P.I. Laten we nu gaan bekijken of My Favorite Ornament behalve mooi in het flesje en een leuke naam ook nog leuk op de nagels is!

O.P.I My Favorite Ornament swatch

Ook op de nagels vind ik het een mooie kleur! De structuur van de lak vind ik wel alleen wel vrij apart; het lijkt op een combinatie tussen glitterlak en liquid sand. Nu vind ik beiden wel mooi gelukkig, dus voor mij is het geen probleem. Ik draag op de foto’s trouwens twee laagjes en daarmee is de lak nagenoeg dekkend, maar voor een perfecte dekking zou je nog een derde laagje aan kunnen brengen. Zelf zal ik dit niet zo snel doen, aangezien ik 1) vaak mijn nagels lak als ik  haast heb 2) dan geen zin/tijd heb om een derde laag aan te brengen en 3) zo op het blote oog zie je het niet eens dat de lak misschien nog nét wat beter dekkend zou kunnen.

O.P.I My Favorite Ornament swatch 2

Eigenlijk ben ik gewoon weer heel erg tevreden over dit lakje van O.P.I. De dekking is goed met 2-3 lagen, wat in de praktijk voor mij 2 lagen betekent en de  lak ziet er gewoon al erg mooi en feestelijk uit. Daarnaast blijft hij wel een dag of 3 goed zitten, wat voor mij lang is voor lak  met een soortgelijke structuur.

Ik kocht O.P.I My Favorite Ornament in de aanbieding bij Big Bazar met twee ander lakken; 3 voor €12,- maar als je de lak daar los koopt kost hij geloof ik €4,99. Dat is alsnog een stuk goedkoper dan de €14,25 die je normaal gesproken voor een O.P.I lakje moet betalen, dus het is zeker een tip om even bij de Big Bazar te kijken.

Wat vind jij van O.P.I My Favorite Ornament?

You may also like

43 reacties

  1. Wat een mooi feestelijk lakje. Ik zou denk ik zelf wel 3 dunne laagjes hebben aangebracht, doe ik ook altijd met mijn liquid sand lakjes van opi, dan vind ik het effect net iets mooier.

  2. wat een aparte lak, bijzonder vind ik het dat bij sommige lakken het uiterlijk zo kan veranderen door de lichtinval…deze lak vind ik wel erg mooi als ik hem zo op je nagels zie!

  3. Heb m vorig jaar gekocht bij de kerstcollectie, vind het ook een mooi lakje, al is tie behoorlijk irritant eraf te krijgen..

  4. Wat een mooie zeg, ik heb ook wat nagellak ingeslagen bij Big Bazar ik kocht er in totaal een stuk of 5 oeps.. wel dat ze 5 euro per stuk waren niet met de actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *