O.P.I. Hey Baby

Vandaag is het tijd voor het tweede lakje uit de Gwen Stefani for O.P.I. namelijk Hey Baby. Dit is een girly felroze lakje dat duidelijk opvalt. Opnieuw een lakje dat ik erg bij Gwen vind passen, omdat ze immers niet bang is om op te vallen. Lees snel verder! 

Ik zal het maar eerlijk toegeven; ik ben één van die meiden die gewoon blij word als ze roze nagellak ziet. En dit is echt een in your face fel kleurtje.

Gwen Stefani for OPI Hey Baby

Ik vind het eigenlijk best gek dat ik meteen geïnteresseerd was in dit lakje. Het is namelijk echt heel fel en als je kijkt naar de kleding die ik draag zul je zien dat ik vaak voor donkere, pastel of in ieder geval verzadigde (is dat het juiste woord?) kleuren ga. Toch vind ik een fel nagellakje af en toe wel heel gaaf en vooral felroze en felrood spreken me dan erg aan. Het enige wat ik wel heb bij dit soort kleurtjes is dat het perfect moet zitten; de kleur is namelijk zo opvallend dat hij snel in het oog springt en als je dan je nagellak niet netjes hebt zitten valt dat dus ook een stuk sneller op.

OPI Hey Baby

Zoals je hierboven kunt zien is Hey Baby ook felroze op de nagels. Ik vind het er erg leuk uitzien, maar vind dit niet een kleurtje voor elke dag, terwijl ik gerust op elke random dag glitternagellak zou dragen. Ik vind dit kleurtje ook eigenlijk net wat meer passen bij de zomer dan bij de winter; in de zomer zal ik hem ook meer dragen denk ik. Dat wil niet zeggen dat ik de kleur niet mooi vind! In tegendeel zelfs, ik vind het een prachtig kleurtje! Het lakje dekt zoals we van O.P.I. mogen verwachten met twee laagjes perfect en eigenlijk is één laagje al bijna voldoende. Hey Baby droogt ook heerlijk snel en dat is natuurlijk altijd fijn. Het lakje blijft zo’n 3 tot 4 dagen goed zitten, wat ik ook een prima houdbaarheid vind.

Ik ben enthousiast! Dit is misschien geen everyday kleurtje, maar het is wel een heel mooi kleurtje dat snel dekkend is, snel droogt en vrij lang blijft zitten. Dit lakje komt uit de Gwen Stefani for O.P.I. mini-set die €18,95 kost, maar als je liever een full-size lakje hebt kan je hem ook los kopen voor €14,25.

Wat vind jij van Hey Baby?

You may also like

18 reacties

  1. WAUW wat een mooie kleur <3 Het is inderdaad wel meer een zomer kleur dan winter, ik zou dit ook niet zo snel in de winter dragen haha. Ik hou zelf ook meer van zachte tinten in plaats van zo fel, maar zo'n felle roze kleur kan ik nog wel waarderen! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *