O.P.I Hawaii Collection Little Hulas

Voor mijn verjaardag kreeg ik de leuke O.P.I miniset uit de Hawaii Collection. Ik was hier meteen erg blij mee, omdat deze set prachtige kleuren bevat die helemaal naar mijn smaak zijn. Of ik de lakjes nu ik ze  heb getest ook nog zo leuk vind? Dat lees je in mijn review!

Voor mij hebben de O.P.I minisets eigenlijk altijd wel iets aantrekkelijks, aangezien ze een hoog verzamelgehalte hebben, maar toch sla ik geregeld wel een miniset over. Vaak zijn de kleuren nét niet helemaal naar mijn smaak of zit er net één kleur tussen die mij totaal niet aanspreekt. In zo’n geval sla ik dan toch vaak wel over. Bij de O.P.I Hawaii Collection Little Hulas, was ik meteen verliefd op de kleuren. De set bevat een pastelroze, een mintgroene, een paarse en een koraalrode lak. Allemaal mooie en vrolijke kleurtjes voor het voorjaar en de zomer!

OPI Hawaii Collection Little Hulas

Op de achterkant staat nog wat meer informatie.

OPI Hawaii Collection Little Hulas back

Hieronder zie je de little hulas. Van links naar rechts: Suzi Shops & Island Hops, That’s Hula-rious!, Lost My Bikini in Molokini en Aloha from OPI.

OPI Hawaii Collection Little Hulas together

De enige kleur die mij niet meteen heel erg aansprak is Aloha from OPI, maar dat vond ik geen probleem, aangezien ik het verder wel een mooie kleur vind. Laten we snel naar de swatches gaan kijken!

Suzi Shops & Island Hops

OPI Hawaii Collection Little Hulas Suzi Shops and Island Hops

Suzi Shops & Island Hops was één van de mooiste kleuren uit de set als je het mij vraagt. Helaas heb je wel echt drie laagjes nodig om de lak dekkend te maken (wat bij zo’n lichte kleur ook wel weer te verwachten is) en voor mijn gevoel werd de lak snel een beetje streperig. Desondanks vind ik het resultaat wel mooi geworden en ben ik fan van de kleur.

That’s Hula-rious!

OPI Hawaii Collection Little Hulas Thats Hularious

That’s Hula-Rious! is een prachtige mintgroene kleur en dekt met twee laagjes nagenoeg prima. Ik zou zelf met twee laagjes wel tevreden zijn (ik draag op mijn swatches ook altijd twee laagjes), maar als je echt heel perfectionistisch wilt zijn kun je misschien beter een derde laagje aanbrengen voor het perfecte resultaat. Ook deze kleur gaf vrij snel een wat streperig effect naar mijn idee; je moet er echt even mee leren werken, maar dan is het ook wel te doen.

Lost My Bikini in Molokini

OPI Hawaii Collection Little Hulas Lost my bikini in molokini

Hier zie je Lost My Bikini in Molokini, ook al een kleur waar ik meteen blij van werd. De lak dekt nét niet perfect met twee laagjes en heeft dus ook een derde laagje nodig. Verder lakt Lost My Bikini in Molokini wel wat prettiger dan de twee lichtere kleuren.

Aloha from OPI

OPI Hawaii Collection Little Hulas aloha from opi

 

De laatste kleur, Aloha from OPI, is een mooie koraalrode tint. Deze was naar mijn mening het prettigst om mee te lakken en hij dekt al volledig met twee laagjes. Daarnaast had ik van tevoren een iets meer standaard rode kleur verwacht en was het een positieve verrassing dat de kleur koraalrood was, aangezien ik daar nog niet zoveel van heb als van standaard rood.

De lakjes bleven bij mij maximaal een dag of drie goed zitten, maar dat is voor mij wel lang op het moment; mijn nagels zijn niet op hun sterkst momenteel. Ik vind de houdbaarheid dan ook prima. Daarnaast vind ik de kleuren prachtig en ben ik ondanks de kleine minpunten zoals de dekking van sommige kleuren, toch vooral erg blij met mijn O.P.I Hawaii Collection Little Hulas!

Wat vind jij van de set?

You may also like

29 reacties

  1. Bij mij zit nagellak er ook nooit super lang op, dus dat scheelt 😉 Ik vind de laatste het mooist, goed dat dat ook precies degene is die het lekkerst smeerde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *