O.P.I. Love.Angel.Music.Baby

Zoals jullie gisteren al in mijn no-buy shoplog hebben kunnen zien, kocht ik laatst het O.P.I. Mini-setje uit de Gwen Stefani collectie. Vandaag laat ik één van deze lakjes aan jullie zien, namelijk Love.Angel.Music.Baby. Dit is natuurlijk echt een naam voor een nagellakje dat in samenwerking met Gwen Stefani is ontwikkelt! 
Ik koos voor een mini-set in plaats van voor de full-size versie van dit lakje, omdat ik niet kon kiezen tussen alle lakjes uit deze collectie. Nu heb ik het grootste deel van de collectie (vier stuks), wat ik erg fijn vind. Ik betaalde €18,95 voor de set. Reken er maar op dat er de komende tijd dus nog meer O.P.I. swatches aankomen. Stiekem vind ik de kleinere verpakkingen ook een stuk schattiger dan de grotere. Elk lakje in deze mini-set bevat 3.75 ml nagellak.

OPI Love Angel Music Baby nail polish

Cute! Ik vind eigenlijk altijd de nagellakjes van O.P.I. een bepaalde kwaliteit uitstralen. Dit kan natuurlijk ook te maken hebben met de kwaliteit die ik van het merk verwacht, maar ik kan in ieder geval stellen dat ik de flesjes er altijd mooi uit vind zien. Hoewel ik de grote flesjes dan wel weer huge vind.

Ik had dus vrij hoge verwachtingen van dit lakje voordat ik hem nog maar geswatched had. Komen mijn verwachtingen uit of stelt O.P.I. dit keer toch teleur?

OPI Love Angel Music Baby swatch

Nee, O.P.I. stelt me zeker niet teleur! Ik vind de kleur prachtig en het effect op mijn nagels vind ik ook erg mooi. Daarnaast brengt Love.Angel.Music.Baby prettig aan en dekt het lakje met twee laagjes al prima. Voordat ik dat lakje kocht had ik nog niet een écht goudkleurig lakje in mijn stash (roségoud vind ik niet mee tellen), wat het voor mij extra leuk maakt om dit kleurtje te hebben. Wat ook altijd erg fijn is aan de nagellak van O.P.I. is de droogtijd en ook dit lakje droogt lekker snel. Het enige eventuele minpuntje is dat O.P.I. je aanraadt geen topcoat over dit lakje te gebruik vanwege de satin finish. Hierdoor blijft het lakje iets minder lang zitten dan met een topcoat, maar alsnog heb ik niks te klagen; hij blijft zo’n 3 dagen mooi zitten en dan beginnen de eerste chips te verschijnen. De  sommige  nagellakjes van goedkopere merken blijven bij mij mét topcoat nog niet eens  zolang bij mij zitten.

Wat vind jij van O.P.I. Love.Angel.Music.Baby?

You may also like

25 reacties

  1. Heel erg mooi kleurtje! Wat fijn ook dat die zonder top coat toch nog zo lang blijft zitten, want bij mij is het vaak al dat het diezelfde dag al gaat chippen als ik geen top coat aanbreng.

  2. Prachtige nagellak! Ik vind de kleur heel mooi en het komt ook heel mooi uit op je nagels 😀 . Drie dagen blijven zitten is inderdaad nog best lang vergeleken met andere lakjes. Leuke review!

    Xjes Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *