OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Aries

Zoals je misschien al weet als je mij op Twitter volgt: ik had even geen posts vanwege een combinatie tussen een druk weekend én een nieuw kitten waar ik ook de nodige aandacht aan wil geven. Gelukkig is het mij gelukt om voor vandaag een artikel te schrijven, namelijk een review van de OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Aries. Is dit een succes of niet? Lees voor het antwoord op die vraag snel verder!

OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Aries

Ik zag laatst een wel hele interessante aanbieding bij Boozyshop. Er waren namelijk een heleboel OFRA Long Lasting Liquid Lipsticks te verkrijgen voor maar €4,95 ipv de normale bijna €17,- en aangezien ik veel goeds over dit merk had gehoord, wilde ik maar wat graag wat gaan proberen. Uiteindelijk heb ik er drie besteld, waarvan Aries de eerste is die ik je laat zien. Tip: nu ik dit schrijf (donderdag) is er nog steeds korting, dus wie weet kun je wanneer dit artikel online staat ook nog wat scoren!

De verpakking van de lipstick ziet er in ieder geval simpel maar elegant uit. Ik kende OFRA eigenlijk alleen nog van Amerikaanse YouTubers en wilde maar wat graag weten of ze écht fijn zijn.

 

Hier zie je de applicator.

En een swatch van Aries. Ik vind hem minder warm dan ik had verwacht eigenlijk, maar alsnog heel mooi.

Op de lippen valt hij dan weer iets warmer uit. (Sorry trouwens voor de crappy foto; ik had maar een paar uur geslapen toen ik de foto maakte haha dus ik zie er niet bepaald op mijn best uit.) Ik vind het een mooi kleurtje! Vrij neutraal, maar daardoor ook goed te combineren. In gebruik heb ik een beetje gemengde gevoelens over de OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Aries. Een pluspunt is dat hij vrij goed blijft zitten als hij eenmaal goed zit, maar het drogen duurt wel wat langer voor mijn gevoel. Daardoor kun je als je te snel na het aanbrengen praat een beetje een oneven applicatie krijgen. Tevens moet je wel écht een dun laagje aanbrengen, want anders gaat het korrelen.

Bijwerken kan maar dan moet je dit wel met zo min mogelijk product doen. Bij twijfel of ik hem nog perfect vind zitten, werk ik hem daarom niet bij.

Conclusie

Ik denk dat ik Aries nog wat vaker moet gaan dragen om echt handig te worden met hoe deze liquid lipstick het best werkt, maar voor nu vind ik het een voldoende waard. De kleur is mooi en ik heb geen grote problemen met het product. Wel moet ik hierbij zeggen dat ik de liquid lipsticks van Jeffree Star eigenlijk nog steeds fijner vind en die zal ik voor de originele prijs dus liever nog in andere kleuren erbij kopen.

Wat vind jij van de OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Aries?

You may also like

8 reacties

  1. Ik vind dat het kleurtje je eigenlijk heel goed staat. Precies goed bij je huid- en haarkleur! Ik ben zelf echter geen groot fan van het gevoel van liquid lipsticks.

    1. Dank je wel! En jammer dat je liquid lipsticks niet zo fijn aan vindt voelen. Dat had ik ook voordat ik een fijne lipprimer had gevonden en nu vind ik ze juist wel fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *