OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Nude Potion

We zijn inmiddels alweer aangekomen bij de tweede OFRA review. Het is namelijk de beurt aan de OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Nude Potion. Deze kleur zou je nét even iets bruiner doen lijken en tja, dit is wat mij betreft wel de tijd van het jaar voor een bruin kleurtje. Kijk je mee naar mijn review?

OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Nude Potion

De verpakking ziet er net zo uit als bij de andere OFRA Liquid Lipstick die ik eerder reviewde, namelijk Aries.

Nude Potion is net als Aries een wat meer nude tint. Niet heel verbazingwekkend als je kijkt naar de naam. Deze kleur zat oorspronkelijk ook in de set van Nikkie Tutorials x OFRA, maar ik heb deze los gekocht.

Hier zie je de applicator.

En hier de kleur geswatched op mijn hand. Ik vind hem nog vrij koel en roze. Daarnaast is hij aardig licht. Op zich vind ik dat wel mooi, maar dat komt de dekking niet altijd ten goede. Zeker niet als je gepigmenteerde lippen hebt.

Hier zie je Nude Potion op mijn lippen. De kleur vind ik wel heel leuk en je lijkt er van ver af ook echt iets bruiner door. Toch denk ik dat deze kleur voor mijn gepigmenteerde lippen niet zo geschikt is. Een liquid lipstick moet wat mij betreft een complete dekking geven, maar bij mijn eigen lippen schijnen er hier en daar gewoon nog lichtelijk doorheen. Ik heb nog geprobeerd (tegen beter weten in) of je de dekking met een extra laagje niet beter kunt krijgen, maar dit is niet het geval. Wel krijg je bij meerdere lagen al snel last van een korrelige finish.

Op deze foto draag ik Nude Potion. Zoals ik al zei; de kleur vind ik mooi, maar de dekking vind ik niet goed genoeg. Daarnaast wil ik ook de tip meegeven om na het aanbrengen je mond maar even een paar minuten open te laten. Als je meteen erna gaat praten of je lippen op elkaar doet, kun je een streperige finish krijgen. Mocht je trouwens meer foto’s van mij met Nude Potion op willen zien; ik heb hem ook op in in mijn review van de Urban Decay Naked Skin Concealer.

Conclusie

De kleur Nude Potion maakt mij nog wel enthousiast. Helaas vind ik de dekking echter niet voldoende. Ook merk ik dat je hem vrijwel niet kunt bijwerken, maar na wat praten en drinken heb ik al wel slijtage. Als je hem bijwerkt wordt het resultaat korrelig en wat mij ook irriteert; de lipstick gaat dan aan je tanden plakken. Ik kocht de OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Nude Potion in de aanbieding voor €4,95 bij Boozyshop. Inmiddels is de verpakking vernieuwd en kost hij weer €16,95. Eerlijk gezegd zou ik hem voor de originele prijs niet kopen met wat ik nu weet.

Wat vind jij van Nude Potion? En zitten jullie nog te wachten op een derde (en voorlopig laatste) OFRA review (een liquid lipstick in de kleur Mina)?

You may also like

6 reacties

  1. Wat jammer dat hij niet zo goed dekt! Op zich geen probleem als je ermee om weet te gaan en de kleur heel mooi vind. Maar gezien er tegenwoordig zo belachelijk veel merken zijn met vergelijkbare producten zou ik dan toch eerder voor iets anders gaan.

  2. Ik vind ‘m stiekem iets te licht voor je, ofwel is dat omdat ik je gewoon ben met iets fellere kleuren? Jammer dat de dekking tegenvalt.. Is al niet meer super goedkoop te noemen hé..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *