Only You Nagellak Fashion Victim

Een mooie rode nagellak is nooit verkeerd en ik denk dat ik toch wel mag zeggen dat rood een kleur is die je moet hebben in je nagellakstash. Zelf heb ik er al aardig wat en vandaag review ik mijn nieuwste aanwinst: Fashion Victim van Only You. Kijk je mee?

Only You is een merk dat ik al wel een tijdje ken van de Ici Paris, maar dat mij op een paar gekregen producten na, nooit zo heel erg in het oog sprong. Inmiddels hebben ze de verpakkingen van hun nagellakjes een nieuwe look gegeven en dit ziet er toch wel erg goed uit!

Only You Nagellak 206 Fashion Victim

De nagellakflesjes zijn nu langwerpig en iets groter dan dat ik ze herinner van eerst en ze zien er iets chiquer uit. De kleur die ik heb, Fashion Victim, is een klassieke rode kleur. Laten we snel gaan kijken hoe deze kleur het op de nagels doet!

Only You Nagellak Fashion Victim swatch

Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak. Meer breng ik zelf liever ook niet aan, omdat ik daar veel te ongeduldig voor ben. Fashion Victim dekt vrij goed met twee laagjes, maar nét niet perfect. Ik heb lange nagels en bij met name mijn middelvinger kun je nog een klein beetje de scheiding tussen het nagelbed en het witte randje zien als je heel goed kijkt. Waarschijnlijk zie je dit niet als je het niet weet, maar voor op de foto’s is dit even wat minder perfect. In real life zal het denk ik niet opvallen, maar op foto’s zie je nu eenmaal alles.

Only You Nagellak Fashion Victim swatch 2

De kleur vind ik wel erg mooi! Het is niet een hele unieke kleur en als je net als mij al een redelijke nagellakstash hebt opgebouwd, zul je ongetwijfeld een soortgelijke kleur hebben, maar mocht je net beginnen, dan is dit wel echt een kleur die je moet hebben. Deze Only You Nagellak Fashion Victim blijft bij mij zo’n twee tot maximaal drie dagen zitten. Dat is niet heel lang, maar ook niet heel verkeerd als je het mij vraagt.

Only You Nagellak kost  €5,- per flesje bij de Ici Paris XL. Naast Fashion Victim, zitten er nog zo’n 37 andere kleuren in het assortiment, dus er is een ruime keuze.

Wat vind jij van Fashion Victim?

You may also like

28 reacties

  1. Ik vind het kleurtje erg mooi maar je hebt wel gelijk, ik heb zelf ook al best veel soortgelijke kleuren in mijn stash. Ik heb sowieso een nagellak no-buy op het moment. Ik wil binnenkort eerst mijn nagellak stash uitzoeken voordat ik nieuwe kleurtjes koop.

  2. deze kleur rood is echt heel erg mooi, hij lijkt wel een beetjebrandweerroodachtig….zelf heb ik een 2 tal lakjes van only you,( wel nog oude verpakking ) en ze bevallen mij beiden goed. wel leuk dat de verpakkingen wat eleganter zijn geworden, dat is best een behoorlijke verbetering

  3. Hmm, voor een typische rode nagellak (a must have) verwacht ik wel dat die langer blijft zitten, dus dat is wel jammer ja. Toch een mooie kleur 🙂 klassieker!x

  4. Ik heb zelf al meerdere rode kleuren in mijn collectie, wel jammer dat het lakje niet zo lang blijft zitten. Wel leuk dat je over dit lakje schrijft want ik kende het merk totaal niet, ik ga zeker eens kijken naar andere kleurtjes van dit merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *