Opening My Jewellery in Arnhem

Afgelopen vrijdag was het zover; ik was aanwezig bij de exclusieve pre-opening van My Jewellery in Arnhem. Samen met een vriendin bracht ik de nieuwe winkel een bezoekje en uiteraard heb ik ook foto’s gemaakt, zodat ik jullie een indruk van de winkel kan geven!

My Jewellery in Arnhem

De winkel zit gevestigd aan de Bakkerstraat en ligt dus lekker centraal in Arnhem. Wat mij meteen opviel is dat de winkel niet supergroot is en daardoor een knusse uitstraling heeft.

Ik vond het leuk om items die ik in webshop had gezien, nu ook in het echt kon zien. Zeker omdat ik bij sommige items niet zo goed wist of het wel bij mij zou staan of passen. In de winkel kan je de items even uitproberen en dat mis ik online toch wel een beetje soms. Superfijn is ook dat het team van My Jewellery je ook graag helpt als je iets wil passen.

Zo heb ik bijvoorbeeld de ringen die je hier op de foto ziet even gepast, puur omdat ik zelf vaak voor hele subtiele ringen ga en ik dit niet gewend ben. Het stond eigenlijk veel leuker dan ik had gedacht!

Hetzelfde had ik met de hele kleine minimalistische oorbellen die je hier ziet. Ik wist niet zo goed wat voor beeld ik daarbij moest hebben; hoe staat zoiets? Maar ik weet nu wel zeker dat ik zoiets toch wel graag wil nog.

Behalve voor sieraden en accessoires kun je ook bij My Jewellery terecht voor kleding en schoenen.

Stiekem moet ik wel bekennen dat ik zelf vooral heel erg als een ekster naar de sieraden werd getrokken haha.

Conclusie & goodies

We gingen niet met lege handen naar huis. Zo kreeg ik de bovenstaande items en daar ben ik superblij mee! Het tasje heeft tot mijn verrassing nog twee vakjes van binnen die je met een ritsje dichtmaakt. Dit vind ik erg handig, aangezien ik altijd bang ben dat er belangrijke dingen uit mijn tas vallen. Mijn id en sleutels stop ik daarom altijd liever in een vakje. De sieraden ga je vast nog wel veel voorbij zien komen in mijn video’s.

Mocht je in Arnhem of omgeving wonen, dan kan ik je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen bij My Jewellery. En mocht je van verder weg komen en toevallig in Arnhem zijn, vergeet deze nieuwe winkel dan niet. De drie andere fysieke filialen van My Jewellery zijn gevestigd in Breda, Den Bosch en Utrecht.

Ik wil My Jewellery bedanken dat ik aanwezig mocht zijn met een vriendin bij deze pre-opening en uiteraard ook mijn dank voor de toffe goodies!

Wist jij dat My Jewellery ook fysieke winkels heeft?

You may also like

12 reacties

  1. Zo leukkk! De winkel hier in Breda is ook super leuk. Ze hebben ontzettend leuke sieraden! Ik ben vorige week hier in Breda langs geweest en heb ook wat leuke sieraden geshopt. Ben er super happy mee!

    Nu nog langs in Arnhem, ben ook benieuwd naar die winkel! X

    1. Ze hebben ook nog drie andere fysieke filialen, wie weet zit er eentje wat dichterbij en anders zou je ook online in de webshop kunnen kijken nog. Hoewel dat natuurlijk wel weer net wat anders is dan de items in het echt kunnen bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *