Opgemaakt april 2017

Het is weer tijd voor een opgemaakt video! Afgelopen maand maakte ik niet superveel op, maar alsnog heb ik de video ongeveer even lang als altijd weten te maken; ik had blijkbaar zin om veel te praten haha. Kijk je mee naar mijn opgemaakt april 2017?

Opgemaakt april 2017

Ik moet trouwens nog even wat kwijt. Voor de maand april heb ik namelijk tot nu toe nog geen favorieten video op de planning staan. Ik heb niet echt veel nieuwe favorieten om te noemen en daarom weet ik nog niet of ik er één op ga nemen. Het lijkt mij ook niet zo leuk om een herhaling van vorige maand te hebben in mijn favorieten video. Dus misschien sla ik even een maandje over en zie je mijn favorieten pas weer in mei!

Verder moet ik even kwijt dat ik hoop de vaste rubrieken die ik elke maand op ongeveer hetzelfde moment upload kan blijven doen. Zoals ik ongetwijfeld al eerder heb genoemd, komen er een aantal pittige deadlines aan en dat gaat tijd kosten. But we shall see! Ik hoop dat het allemaal heel erg mee gaat vallen.

Ik ga zo een einde aan dit artikel breien en verder met de volgende, zodat ik hopelijk toch een klein voorraadje artikel. Nog een paar maanden bikkelen en dan is het zomervakantie moet ik maar denken. En daar heb ik al heel veel zin in haha!

Wat heb jij opgemaakt in april?

You may also like

4 reacties

  1. haha leuk je mini potloodje 🙂 Bij mij waren er ook droogshampoo’s op gegaan. Mijn dochter gebruikt het vaak. Ik zelden want ik krijg er snel een zere hoofdhuid van dus echt alleen als het een keer nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *