Opgemaakt december 2015

We zitten alweer even in januari, maar ik had nog niet laten zien welke producten ik in december 2015 heb opgemaakt, dus daar is het vandaag dan eindelijk tijd voor. Het is niet zoveel als de voorgaande maanden, maar alsnog leek het mij leuk om te laten zien. Kijk je mee?

Heb jij ook wel eens dat je in sommige maanden duidelijk minder opmaakt of juist meer?

You may also like

12 reacties

  1. Ik ben blij dat het deze keer minder is opgemaakt. Ik bewonder altijd hoe doen jullie dat zoveel opmaken. Nu hoef ik niet meer jaloers te zijn hihi. Bij mij gaat amper iets op, behalve shampoo en conditioner. 😉 Earthline die lijkt mij ook interessant. Persoonlijk vind ik een pot ook niet echt handig en hygienisch. Wij hebben niet altijd keus.

  2. Hey Kirsty,

    Best herkenbaar hoor, dat de ene maand minder opgaat dan een andere maand hehe. En die treaclemoon is echt lekker 😀 ! En jammer van de Elvive…

    Liefs!

  3. Een tijdje terug had ik in de helemaal ook haast niets opgemaakt en dat vond ik zo ontzettend raar om te ervaren…de earth line creme lijkt mij echt heerlijk, ik heb er een tijdje terug ook een product van gekregen van een van mijn zoons en die was echt geweldig lekker en tjonge wat baalde ik dat deze op was…..leuke opgemaakt video weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *