Opgemaakt december 2016

Het nieuwe jaar is al even bezig en het is daarom natuurlijk de hoogste tijd om de laatste dingen van 2016 af te ronden, zoals ook de opgemaakt video van december 2016. Kijk je mee naar wat ik opgemaakt heb in de laatste maand van het vorige jaar?

Dit keer heb ik niet superveel opgemaakt, maar ik merk dat dit niemand echt uitmaakt; het blijft leuk om opgemaakt video’s of artikelen te zien. De afwisseling qua hoeveel ik opmaak, is denk ik toch wel een beetje herkenbaar.

Zelf zit ik al een tijdje na te denken over wat ik nu met mijn opgemaakt (en favorieten) video’s aan moet. Ik merk dat deze nog steeds prima worden bekeken, maar ik vind het ergens wel jammer dat ik nu ik minder post, het zo’n groot deel van mijn video’s inneemt. Ik wil er niet mee stoppen, maar ik zou in dit nieuwe jaar toch wel graag nog wat meer andere video’s willen maken. Dan denk ik bijvoorbeeld aan unboxings, shoplogs en first impressions of swatches van een bepaald deel van mijn make-up collectie. Dat deed ik eerder wel, maar met mijn opleiding waag ik mij er niet aan om weer 7 dagen in de week te gaan posten. Ik ken mijzelf daarvoor te goed en ik weet dat dat niet goed gaat. Wel heb ik een idee in mijn hoofd en daar kom ik denk ik nog op terug!

Wat heb jij opgemaakt in december?

You may also like

10 reacties

  1. Ik vind die Diwali Delight echt heerlijk van geur! Als ik me niet vergis is hij zelfs al van 2 jaar geleden 😉 Ook de Mandi Lulur vind ik erg lekker! Ik heb die droogshampoo voor brunettes is gehad en ik vond dat hij een grijze waas had en een verschrikkelijke geur :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *