Opgemaakt februari 2015

Vandaag is het weer tijd voor een opgemaakt video! Ik heb weer aardig wat producten opgemaakt, maar ik gooi ook een aantal producten weg die niet meer goed/veilig waren om te gebruiken. Benieuwd waar ik het over heb? Kijk dan mee naar mijn opgemaakt video!

Wat heb jij de afgelopen maand opgemaakt? Ben jij ook zo voorzichtig met aangebroken mascara’s die lang liggen?

You may also like

21 reacties

  1. Je hebt weer veel opgemaakt zeg! Ik heb ook pas weer een aantal mascara’s weg moeten doen. Verder lijken me de spulletjes van The Beauty Bakery echt heerlijk.

  2. De Bodyshop gezichtsscrub lijkt mij wel een fijn product zoals jij zegt. Je hebt veel fijne producten opgemaakt en het is (welk seizoen dan ook) nooit een straf om Rituals douchegel te gebruiken.

    De Essence mascara met blauw zwarte verpakking heb ik nog nooit gebruikt, ben benieuwd.

  3. Zo, dat is veel! Volgens mij heb ik alleen een douchegel opgemaakt, haha. Dat was een miniatuur flesje van Rituals dat ik gratis bij een cadeaupakket kreeg 🙂

  4. Lekker veel producten weer opgemaakt! Ik kan dat echt niet in een maand opmaken, weet niet hoe je het doet:P nja alleen douchegels gaan snel op bij ons

  5. Leuke video! Ik behoor ook tot de groep die mascara’s preventief wegdoet ik heb gevoelige ogen en ik draag contactlenzen. Dus ik durf ook het risico niet te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *