Opgemaakt februari 2017

Het is weer tijd voor een opgemaakt video. Hoewel februari een iets kortere maand is, heb ik alsnog best veel producten op weten te maken in deze maand. Nu moet ik ook bekennen dat ik de laatste tijd ook echt probeer om meer op te maken. Kijk je mee naar de video?

Zoals ik al in de introductie even aangaf (en in de video ook noem), ben ik echt bezig met het opmaken van producten. Als blogger krijg je veel opgestuurd en dat is natuurlijk superleuk, maar het nadeel daarvan is dat ik als ik iets getest heb, ik het meestal maar laat liggen en daarna wat anders ga testen. Ik geef ook wel dingen weg, maar als producten al best veel gebruikt zijn, vind ik dat persoonlijk niet zo fris.

Nu krijg ik van Jeff regelmatig klachten binnen dat de badkamer zo vol staat en dat heeft mij geholpen met de beslissing om nu toch echt eens een heleboel op te gaan maken. Het gaat ook al best goed, als je het mij vraagt. Ik heb nog steeds best veel, maar sommige producten zijn soms gewoon bijna op, zeker dingen zoals shampoo.

Ik vind het wel altijd leuk om een beetje keuze te hebben met het douchen, dus naar echt één product per soort zal ik niet zo snel gaan, maar de badkamer is niet zo heel groot, dus de ruimte is beperkt.

Hoe zit dat bij jou? Maak jij vaak producten op of staat je hele badkamer bomvol?

You may also like

6 reacties

  1. Haha, mijn vriend heeft de laatste paar weken ook flink wat klachten over de volle badkamer. De kasten puilen uit…Ook ik ben aan het minderen; meer opmaken & minder kopen. Of het lukt? Mwahhhh… Ik heb ook nog een paar halve liters douchegel staan. Die komen maar niet op. Vandaar dat ik er momenteel één van The Body Shop als handzeep gebruik. Ik wens je succes met het opmaken van producten!

  2. De laatste tijd probeer ik om eerst mijn voorraad op te maken voordat ik nieuwe producten koop (ik krijg ze helaas niet :p), maar dat gaat door bepaalde aanbiedingen helaas niet altijd zoals gepland haha. Liefs.x

  3. Cremes mag ik van mezelf altijd pas een volgende openen als de oude leeg is maar in de douche is het een Walhalla van open flessen en potten hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *