Opgemaakt januari 2015

Vandaag is het weer tijd voor een opgemaakt video. Ik maakte de afgelopen maand weer aardig wat producten op, waaronder ook iets dat ik niet vaak opmaak. Kijk je mee?

Wat heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

You may also like

26 reacties

 1. Fijn weer om te zien wat je hebt opgemaakt, wat goed is en wat niet. Ik zag inderdaad de nieuweuwe reclame van Rexona en moest gelijk aan jouw denken. Jammer dat hun belofte niet klopt en dat het product sneller op is.

 2. Leuke producten heb je weer opgemaakt Kirsty! 🙂
  Ik heb ook altijd doekjes van de Primark, ik heb wel de blauwe en die vind ik ook best fijn!
  Mijn vriend heeft ook al eens zo’n compressed deodorant gebruikt van Axe en hij is er ook geen fan van…
  Ik heb ook nog maar één keer een lipscrub van Lush opgemaakt en ik zweer bij Bubblegum, hihi! 😉
  En ooh, die body butter van The Body Shop is echt geweldig! Ik vind hun body butters echt bijna allemaal geweldig! 🙂
  Mooie look draag je ook in deze video!

 3. Fijne producten heb je opgemaakt! De Nivea Micellair water vind ik ook heel erg fijn en heb hem nu ook alweer een paar keer opnieuw gekocht. De lipscrub van Lush wil ik ook nog eens gaan proberen.

 4. Fijne producten heb je opgemaakt! Die wattenschijfjes van de AH vind ik zelf ook prettig :), die gebruik ik zelf ook best vaak. Het hele compressed verhaal van de deo’s vertrouw ik zelf sowieso al niet zo. Ik denk dat het gewoon onzin in. Misschien leuk om eens te gaan testen met een normale deo en een compressed deo :). En de lipscrub van Lush wil ik ook eens gaan uitproberen, dan de bubblegum versie :). De body butters van TBS zijn echt heerlijk :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *