Opgemaakt januari 2016

Het is weer tijd voor een opgemaakt video! Ik moet zeggen dat ik niet superveel heb opgemaakt, maar volgens mij is het wel iets meer dan de vorige keer. Kijk je mee naar mijn opgemaakte producten van januari?

Heb jij deze maand veel opgemaakt?

You may also like

22 reacties

  1. Wat heb je toch een mooie ooglook. Ik heb de afgelopen maand weinig opgemaakt en ook heel weinig make-up gebruikt 😉 Wat goed dat je zo strikt met de houdbaarheidsdatum van mascara bent, dit heb ik dus niet en er zou een hoop mascara’s weg mogen.

    1. Ik heb ÊÊn keer kriebelige ogen gekregen van een oude mascara die ik gebruikte in combinatie met een nieuwe voor het “beste” effect en daar sindsdien ben ik er zo precies mee, dus kan je wel aanraden om het bij te houden voor de zekerheid!

  2. Die odorex heb ik altijd standaard in mijn tas zitten, vind ik hele fijne deodorant. Nu ik je video kijk bedenk ik me dat ik echt nog hele oude mascara’s in mn bakje heb liggen, ga ze maar eens meteen uitzoeken dadelijk!

    Liefs.x

  3. Het valt mij al op van je vorige video dat je gezicht best flawless in de film. Je zei dat je een nieuwe camera hebt. Ligt het echt aan je camera, of heb je een nieuwe foundation? Ik denk dat houdbaarheid van make-up erg belangrijk is om aan te denken. Veel denken daar niet aan. Onstoken ogen wil zeker niemand hebben. Flink product heb je opgemaakt.

  4. Ik ben totaal niet strikt met mascara omdat ik nog nooit eerder last van heb gehad! 🙂 Ik heb nog nooit zo’n doucheschuim van Hema geprobeerd, maar ik hoorde al dat ze eerder ‘scheerschuim’-achtig aanvoelen… En natuurlijk heb ik nog een grote voorraad Rituals in huis! :p

  5. Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt! Ik heb een paar Odorex deodorants in mijn voorraadkastje staan, benieuwd of ik er ook zo tevreden over zal zijn. De Essence mascara is hier ook een favoriet. Als een mascara droog wordt, dan gooi ik hem ook gewoon weg. De Catrice concealer vind ik ook fijn. Herkenbaar wat je vertelt over die Hema douche foam. Ik heb hem op het laatste alleen nog gebruikt om me te scheren, haha. Ik vind je make-up trouwens heel mooi in dit filmpje, mag ook gezegd worden vind ik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *