Opgemaakt januari 2017

Het is weer tijd voor een opgemaakt video! Ik heb behoorlijk wat opgemaakt in januari, dus het was fijn om het allemaal na het opnemen van de video definitief weg te kunnen gooien. Kijk je mee naar mijn opgemaakte producten?

Mijn excuses trouwens nogmaals dat er vorige week op de donderdag geen artikel online kwam; ik wilde eigenlijk toen al mijn opgemaakt video posten en had hem ook al opgenomen, maar ik had de video per ongeluk van mijn SD kaart verwijderd. De video die je nu ziet is de nieuw opgenomen variant.

Ik baal er wel van dat ik de video nog een keer moest opnemen en hij daardoor dus later is, maar gelukkig had ik de producten nog. (Die bewaar ik altijd tot ik de video daadwerkelijk heb ingepland op YouTube en mijn blog.) In het vervolg moet ik maar beter opletten haha. Het is ook normaal gesproken niks voor mij om bestanden te verwijderen die ik nog nodig heb, maar als ik moe ben gebeuren er wel vaker dat soort dingen.

Verder kun je wel stellen dat ik veel heb opgemaakt, dus het is heel fijn dat het nu allemaal echt weg kan haha. Soms twijfel ik wel of ik nog deze video’s moet maken, omdat ik elke keer de producten nog bewaar tot ik een opgemaakt video heb, maar ik denk stiekem dat ik als ik geen opgemaakt video’s maakte ik ook een stuk minder op zou maken en dat is ook niet goed.

Heb jij veel opgemaakt deze maand?

You may also like

8 reacties

  1. Nog een keer je video moeten opnemen dat is echt balen. Ik gebruik ook altijd dit merk van lippenbalsem. Wel dag en nacht omdat ik extreem droge lippen heb.

  2. Wat vervelend dat je de video opnieuw moest opnemen! De kokos shampoo van Andrélon heb ik ook! Ik vind de geur zo lekker en eigenlijk een fijn product, maar toch past het helaas niet zo goed bij mijn haartype. En de doucheschuim van Rituals heb ik ook geprobeerd, een heerlijke geur en ook inderdaad een fijn product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *