Opgemaakt juli 2016

De maand is weer voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe opgemaakt video. Dit keer is het wel een hele korte, aangezien ik deze maand bijzonder weinig heb opgemaakt voor mijn doen. Ik denk dat dit het minste is in alle tijd dat ik dit soort video’s maak zelfs!

Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik dit keer weinig heb opgemaakt. Ergens is het misschien ook wel zo realistisch om dit te laten zien; niet elke maand kun je een heleboel opmaken. Zeker niet als je zoals mij best veel producten hebt om van te kiezen en tja, soms gebruik ik gewoon wat vaker producten die nog lang niet op zijn in plaats van dat ik restjes opmaak. Het is maar net wat voor humeur ik heb.

Wat ik wel denk is dat ik volgende maand weer wat meer op zal hebben gemaakt, simpelweg omdat ik nu wat minder heb. Die afwisseling vind ik zelf wel interessant om te zien en ik denk ook dat het wel wat zegt over welke producten ik in bepaalde periodes veel gebruik of niet.

Heb jij veel opgemaakt de afgelopen maand of heb je net als mij juist weinig opgemaakt voor jouw doen?

You may also like

6 reacties

  1. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! Ik maak de ene maand ook meer op dan de andere. De Syoss shampoo vind ik ook heel fijn. Je kan er inderdaad lang mee doen.

  2. Het is wel logisch dat je er een maandje tussen hebt zitten waarin je weinig hebt opgemaakt 🙂 Is Syoss jouw favoriete shampoo merk of is specifiek dit type van Syoss favoriet?

    Liefs, Cindy

  3. Soms heb je echt een maand dat je weinig opmaakt. Ik heb t niet vaak, ik heb vaak heel veel :-/ Maar leuk dat je alsnog een video ervan hebt gemaakt. 🙂 Fijne producten ook!

  4. Wat een korte video, dat zijn we inderdaad niet gewend! 🙂
    Ik maak altijd super veel op vergeleken met andere mensen, heb ik altijd het idee.
    Die British Rose lijn van TBS spreekt mij echt niet aan, want ik hou echt niet zo van roosjes! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *