Opgemaakt juni 2016

Het is weer het einde van de maand, oftewel: tijd voor de maandelijkse opgemaakt en favorieten video’s. De favorieten stonden al online en vandaag is het de beurt aan mijn opgemaakte producten. Ik heb er ondanks dat het best veel is, toch geen al te lange video van weten te maken. Kijk je mee?

Ik moet zeggen dat ik nog niet helemaal lekker in mijn schema zit; ik heb deze video op dinsdagochtend pas geupload (editten moest ook nog, ik had hem al wel opgenomen). Hopelijk zit ik er volgende week weer wat meer in. Nu had Jeff gister ook vrij en dan kan ik mij sowieso minder concentreren en als hij aan het gamen is, kan ik mijzelf niet horen tijdens het editten haha. Gelukkig kon het nu nog. Sowieso is het toch wel heel fijn, zo’n zomerrooster, want ik merk dat ik nog best verstrooid ben voor mijn doen.

Zo kon ik gister nadat we de weekboodschappen hadden gedaan weer terug, omdat ik wat was vergeten. Dat is dus echt niks voor mij! Ik maak altijd een lijst in Wunderlist en die klopt eigenlijk altijd. Hopelijk kan ik voor de volgende keer boodschappen het beter doen, want het is best irritant om telkens terug te moeten als je denkt dat je klaar bent. Heb jij daar vaak last van? Ik denk dat het bij mij nog een overblijfsel is van de scriptiestress, want normaOver WordPressal gesproken ben ik aardig georganiseerd hiermee. Mijn huid is er ook ineens belachelijk slecht aan toe, dus misschien komt het er nu allemaal wel uit? Ik hoop maar dat het snel weer wat rustiger word, maar dat zal vast wel.

Wat heb jij deze maand opgemaakt?

You may also like

6 reacties

  1. Oh dat is inderdaad zo irritant om weer terug te moeten als je iets vergeten bent. Ik heb dit vaak als ik echt een beetje te druk in mijn hoofd ben. Super leuke opgemaakt video. De body scrub lijkt me ook echt heerlijk!

  2. Je gezicht ziet er wel anders uit dan ik gewend ben. Ben je misschien afgevallen? Of ligt dat aan de make up. Wel mooie look trouwens. Je hebt idd een hele hoop opgemaakt. Dat je douchegel van Rituals al in voorraad heb, zegt al genoeg hoe lekker je hem vindt. Garnier reinigingsdoekjes wil ik ooit eens proberen. Je hebt wat mascara laten zien deze keer. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *