Opgemaakt juni 2017

Het is alweer tijd voor de opgemaakt video van juni. De tijd gaat snel. Omdat ik het zo druk had heb ik vorige week helaas geen video kunnen maken en posten, maar vandaag ben ik terug. Kijk je mee naar mijn Opgemaakt juni 2017?

Opgemaakt juni 2017

Achteraf gezien vind ik het best nog meevallen hoeveel ik heb opgemaakt, terwijl ik voor mijn gevoel echt heel veel heb opgemaakt haha.

Voor deze maand sla ik de favorieten video trouwens even over; ik heb al plannen voor andere video’s en met de drukte heb ik ook niet echt nieuwe favorieten ontdekt. (Slecht eigenlijk, want je zou juist in drukke tijden best wat extra ontspanning met lekkere producten in mogen plannen.)

Sowieso twijfel ik soms of ik nog wel favorieten en opgemaakt video’s moet maken, omdat ik er best veel herhaling inzie. Misschien is het dan nuttiger om het één keer in de zoveel maand te doen?

Wat denk jij van favorieten en opgemaakt video’s?

You may also like

3 reacties

  1. Lekker die Rituals ik ben nu aan de blauwe (Karma geloof ik) bezig, kreeg ik van een vriendin omdat ik op haar kat had gepast. Dat zijn de betere kadootjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *