Opgemaakt maart 2014

Het heeft even geduurd, maar vandaag is het eindelijk zo ver: het is tijd voor het opgemaakt filmpje van maart! Dit keer heb ik iets meer opgemaakt als anders, maar het filmpje is gelukkig niet extreem lang geworden. Kijk je mee? 

Wat vind jij het leukste wat ik heb opgemaakt?

You may also like

25 reacties

  1. Ik heb het filmpje eventjes zonder geluid moeten kijken. Ligt niet aan jouw filmpje! Om mij heen wordt er volop geklust en geboord, vandaar ;-)Wat leuk om te zien dat je een aantal make-up producten hebt opgemaakt. Dat vind ik altijd zo knap! Fijne zondag 🙂

  2. Jammer van de scrub! Bij het filiaal bij ons in de buurt was er nog een redelijke hoeveelheid van deze scrubs, de body butters en andere producten waren daar wel van op.

  3. Lancaster minstertje heb ik ook staan en moet m nog proveren ben benieuwd. Wat zonde van je perzik scrub maar wie weet krijg je straks een nieuwe favoriet.

  4. Wat zie je er mooi uit. Wat voor lippenstift is dat? Het lijkt wat rood en in combinatie met bruine oogschaduw vind ik het echt goed bij je staan! Je witte nagels zijn ook top 😀 de body scrub van TBS klinkt wel erg goed, jammer dat die niet meer te koop is!

  5. Heel erg leuk om te zien wat je opgemaakt hebt! Wat jammer dat je peach scrub op is en het ook niet meer te koop is. Zelf heb ik hem nog nooit geroken, maar een perzikgeur is vaak wel iets wat ik erg lekker vind.

  6. Ik was gister even bij de TBS maar daar lag de perzik lijn nog in overvloed. Volgens mij is het ook een beetje wisselend per filiaal. De etos showergel en scrub lijken me ook heel fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *