Opgemaakt maart 2017

De maand is alweer bijna voorbij en dus laat ik je zien wat ik in maart allemaal heb opgemaakt. En eerlijk is eerlijk: dat was niet zo heel veel! Soms zitten die maanden er ook tussen, ondanks het feit dat ik mij nu meer met het opmaken van producten bezighoud. Kijk je mee?

Opgemaakt maart 2017

Als ik de video zo terugzie denk ik eigenlijk dat het nog best wel meevalt hoe weinig ik heb opgemaakt haha. Maar aangezien ik echt bezig ben met meer producten opmaken, snap je misschien wel waarom ik het niet zo veel vind. Zeker in vergelijking met mijn vorige opgemaakt video.

Eigenlijk wil ik ook wel graag wat meer andere beauty gerelateerde video’s maken naast opgemaakt en favorieten video’s. Ik denk alleen dat ik mij op dit moment het beste kan focussen op dat wat ik post goed is van kwaliteit. Tijd is echt een issue. (Zoals ik al vaker aangeef.) Ik vraag mij echt af hoe dat gaat wanneer ik straks alleen maar werk heb en niet nog uni erbij. Hopelijk scheelt dat al wat tijd. Maar eerst krijg ik nog lekker een paar vakanties en vrije dagen tussendoor; een mooi voordeel van het onderwijs.

Hoe gaat het met jou?

You may also like

10 reacties

  1. De peeling van Biomed staat momenteel bij mij onder de douche. Ik vind deze ook erg prettig. Mijn gezichtshuid reageert er goed op. Ik vind dat je behoorlijk wat items hebt opgemaakt, hoor. Ieder product is weer wat meer ruimte in de kast 😌

  2. Kan je geloven dat ik nog NOOIT wat heb gekocht bij Rituals? Haha! De geur die je beschreef sprak me wel aan, misschien toch eens langsgaan voor die zomercollectie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *