Opgemaakt mei 2014

De maand mei is weer voorbij dus het is weer tijd voor een opgemaakt filmpje! Ik dacht in eerste instantie dat ik ontzettend veel had opgemaakt, maar achteraf valt dat heel erg mee. Benieuwd naar wat ik heb opgemaakt? Kijk dan snel mee! 

Hebben jullie ook altijd dat je veel body butters tegelijk opmaakt omdat je ze telkens afwisselt? En wat vind jij  het leukste product dat ik heb opgemaakt?

You may also like

16 reacties

  1. Veel body producten heb je opgemaakt, haha! Ik gebruik ook allemaal bodybutters om de beurt.. Bij mij zullen ze ook wel rond dezelfde tijd opgaan denk ik ^^. Leuk filmpje!

  2. Ik vind de mini body butter van TBS het leukste product dat je hebt opgemaakt. Ik wil ‘m al superlang (die geur!!), maar mag ‘m voorlopig niet kopen van mezelf omdat ik nog veel bodycrèmes heb staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *