Opgemaakt mei 2016

Het is weer tijd voor een opgemaakt video! Ik moet zeggen dat ik deze maand voor mijn gevoel niet zo heel veel op heb gemaakt, maar ik heb wel best veel make-up producten opgemaakt deze maand. Bij de producten die niet vaker voorbij komen geef ik uiteraard ook even in het kort mijn mening. Kijk je mee?

Ik had verwacht dat dit echt een superkorte video zou worden, maar uiteindelijk heeft hij nog best een gemiddelde lengte, dus dat verraste mij wel. Dat ligt misschien ook wel aan het feit dat er best veel make-up en nieuwe producten (qua dat ik ze niet eerder in mijn opgemaakt video’s heb laten zien) bij zaten.

Als je trouwens nog een tip hebt voor een rozen/bloemenwater zoals die van Melvita, laat het dan zeker weten! Ik ben erg tevreden over het water dat ik nu op heb gemaakt, maar ik ben stiekem ook best wel nieuwsgierig naar wat de markt nog meer te bieden heeft, dus suggesties zijn welkom. Ik heb wel het liefst dat het ene natuurlijk product is met zachte ingrediënten, maar verder maakt het mij niet zoveel uit qua merk of prijs.  (Zolang het maar niet een prijs van 6 miljoen voor één flesje is haha, maar dat spreekt voor zich.)

Wat heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

You may also like

12 reacties

  1. Ik vind de opgemaakt video’s altijd leuk. Mooie lipstick heb je op. Je hebt toch aardig wat opgemaakt. Bizar dat de geur van de waterproof mascara raar is geworden.

  2. Mooie look heb je gemaakt. :-)Ik ben ook benieuwd naar andere tips over een rozen/bloemenwater. Concealer van Catrice dat wil ik wel graag eens proberen, ik hoor er zoveel goed berichten over, nu weer bij jou.

  3. Ik had een olie van Melvita die vond ik ook heel fijn. Stom he, als zo’n potlood niets meer doet heel naar ook als het stifje is gebroken, dan kun je slijpen wat je wilt maar helaas.

  4. Altijd leuk om te zien wat iemand anders opmaakt. Je hebt best wat make-up opgemaakt inderdaad. Je draagt trouwens een mooie ooglook én lipstick in deze video!

  5. Super mooie producten weer! Je look is trouwens ook echt prachtig op deze video;) Ik gebruik eigenlijk al jaren rozenwater. Ik weet eigenlijk niet welk merk, dat wisselt nogal. Meestal koop ik het bij de Turkse toko. Daar is het vaak heel goedkoop;) en met alleen natuurlijke ingrediënten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *