Opgemaakt november 2016

Dit keer is die misschien een beetje later dan anders, maar hier is ie alsnog: mijn opgemaakt video voor november 2016. Ik maakte behoorlijk wat producten op in de afgelopen maand. Kijk  je mee?

Soms heb je van die maanden dat je veel opmaakt en hoewel ik heel strikt mijn producten die ik na 1 december heb opgemaakt apart heb gehouden (die zie je in de volgende opgemaakt pas terug), is het dit keer toch heel veel. Eigenlijk vind ik dat best fijn om een keer flink veel op te maken, zodat er weer wat ruimte komt voor nieuwe producten. Onze badkamer staat namelijk altijd behoorlijk vol en ik kreeg laatst al een klacht van Jeff dat ik zoveel spullen in de badkamer heb staan haha. Is dit misschien herkenbaar voor andere bloggers?

Oh, en even tussendoor: de favorieten video van november is ook nog niet online gekomen, maar aangezien we volgende week al bijna kerst hebben, heb ik besloten om die ook niet meer te gaan maken. Ik hoop dat je dit niet erg vindt! Mocht dit wel zo zijn, dan kan ik hem altijd alsnog maken, maar zelf zat ik meer te denken om alvast bezig te gaan met de favorieten van het jaar.

Wat heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

You may also like

10 reacties

  1. Oeh, wat heb je weer veel opgemaakt! Met name make-up, wow! Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar de scrub van Etos. Ik ben namelijk nog op zoek naar een fijne, niet al te grove scrub. Volgens mij voldoet deze aan mijn wensen.

  2. Ik snap je helemaal dat je blij bent dat je veel opmaakt iedere maand. Anders lopen de items zeker op. Je hebt ook veel producten volgens mij. 🙂 Ik leef met Jeff mee. 😉 Heel verstandig dat je foundation van Catrice weggooit, zeker als je het niet het vertrouwt.

  3. Ik had in November niet zo gek veel opgemaakt maar nu zit de doos voor December alweer best vol. Was een hoop bijna op vorige maand dus dat zit nu allemaal al in de doos 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *